RSS Feed
Habarnam

Patologie virtuală

vezi toate articolele de
05 Nov 2012 la 11:09 272 comentarii 2702 vizualizari.

Am cunoscut lumea virtuală prin 2005-2006. Atunci era la modă Hi5-ul. Un fel de Facebook mai vechiuţ, în care fiecare se dădea mare cu statusuri deştepte, cu poze jme, cu prezentări filosofico-penibile în care fiecare cerşea după atenţia celorlalţi după cum ştia mai bine: unii cu demnitate, alţii cu băşcălie, altii forţând limita unui derizoriu rar întâlnit.

De mic am fost atras de dezbateri pe diferite teme, fotbal, agricultură, politică, social, orice problemă aveam ideea că se rezolvă prin discuţie, aveam în cap un blocaj utopic, şi anume că dacă ajungem cu toţii la o concluzie comună lucrurile se pot îndrepta. Am lăsat de-o parte Hi5-ul şi am intrat pe forumeală.

Scriam la un moment dat pe euroblog, mă certam cu consătenii mei europeni pe teme socio-cultural-politice şi am realizat că marea problemă în România e mainstream media care spală pe creiere boborul român. Nu ştiu cum am ajuns pe realitatea.net pe forumul lor. Şi acolo am zăbovit ceva vreme, vreun an doi. Deja îmi făcusem un renume, eram un fel de VIPuleţ virtual, părerile mele erau luate în seamă (aveam şi argumente pertinente ce-i drept) …asta până când au schimbat ăştia formatul. Iniţial era un format grafic Drupal care-ţi permitea să răspunzi ramificat la fiecare comentariu (vezi “cafeneaua politică” de pe yahoogroups.com) şi-mi plăcea şi aranjamentul în pagină, şi impactul cromatic, şi faptul că puteai să aduci personal teme în dezbatere, etc.

Apoi au schimbat formatul şi te dureau ochii urmărind subiectele şi răspunsurile la comentarii, aşa că m-am lăsat păgubaş. Am nimerit apoi pe voxpublica apoi pe Pandora’s. Mi-ar fi plăcut să interacţionez pe voxpublica (acolo sunt teme politice) dar prea multă filosofie şi prea multă literatură redundantă în exprimările autorilor. Adică ce mai la deal la vale, prea multă poezie în teme de interes public.

Am rămas pe Pandora’s. Am chicotit la articole, am început să fac miştouri de câteva autoare apoi le-am cerut răspicat să dea drumul la articole din partea autorilor. Nu mai tin minte cine era admin, Ruxandra sau Ioana sau Laura, cert este că s-a dat drumul la “libera exprimare”. Aveam impresia atunci (între timp s-a transformat în convingere) că pe Pandora’s lipsesc subiectele cu subiect, adică fondul principial de dezbatere.

Şi aici revin la părerea mea dogmatică şi îmi exprim o axiomă personală în ce priveşte forumitul: “în dezbaterile virtuale se atacă ideea, nu omul”.

Numai că din lipsă de conţinut comentatorii au început să se atace între ei. Atacuri la persoană, afinităţi şi chicoteli feminine, atacuri în haită masculine, un fel de gang-bang forumistic în care niciuna din părţi nu găsea satisfacţie. Se cuvine să trag o linie de neutralitate: nu sunt nici pro-exprimări belicoase, masculin-erectile dar nu-mi plac nici fandoselile, pufoşeniile rozalii de pension ale participantelor feminine.

Am revenit pe Pandora’s, pentru cât timp, habarnam. Rămân aici din motive explicite şi argumentate cinstit: îmi place grafica, “dincolo” mi se pare ecranul înghesuit, pandora’s este o platformă publică oficială a unui canal media, dincolo e chestiune privată, aici am libertate de exprimare, dincolo am o vagă impresie de cenzură (o botniţă fie ea pufoasă, rămâne în fond tot o botniţă)

Şi dacă tot rămân vă propun un subiect de dezbatere: recunoaşteţi voi cu mâna pe inimă (bărbaţi sau femei) câtă din schisma asta (pandorezi vs. pistolare) ţine de patologic. Aveţi libertatea de a folosi alte pseudonime pentru a vă exprima deschis păsurile.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


272 comments
 • 1

  Bine că te-ai întors, indiferent pentru cât timp şi graţie interfeţei.

  În mare parte, te rog să-mi permiţi să-mi rezerv statusul de privitor.

 • 2

  dragul meu, ca să înţelegi de s-a ajuns aici, ar fi trebuit să fii de faţă sau chiar să participi la „evenimente”. din afară şi post factum e imposibil.

  şi văd că faci, inclusiv tu, greşeala de a folosi greşit termenul de cenzură. caută-i definitia exactă şi o să vezi că nu poate fi aplicată în cazul de faţă.

  :) nu văd de mi-ar trebui alt nume pentru a-mi spune părerea. n-am făcut-o niciodată, contrar părerii răuvoitoare a unora. ;)

 • 3

  Bă, sincer, nu-mi dau seama cum unii care se consideră cât de cât cu judecată nu văd problema de fapt!

  Hai să fac eu o sinteză:

  Problema mare de tot e Yoko Ono. Singura problemă!

  Şi-au dat seama şi cei care postează acolo, dar niciunul dintre ei n-are nici interesul nici coaiele, nici caracterul să recunoască. Toţi sunt un fel de RajAna.

  Băi, peste tot internetul se întâmplă acelaşi lucru: citeşti bloguri la care nu comentezi, pui link-uri către articole din alte bloguri, iei în discuţie (critică, miştocară, et c.) articole sau idei de pe alte bloguri şi tot aşa!

  Eu nu am făcut decât să extrag din comentariile de acolo şi să le dau titlul de tâmpenii. Acolo unde mi s-a părut mie că sunt tâmpenii. Tot aşa face şi ea de când o ştiu. Pot să demonstrez asta cu zeci de comentarii de-ale ei.

  Dar acum ce face?! O gălăgie cu spume de zici că i-ai stricat vreun baraj de hidrocentrală. Şi, normal, de aici pleacă avalanşa de jigniri şi toate cele.

  Prin asta, ea atrage atenţia asupra blogului ei. Exact ca găina care face un amărât de ou şi cutcurezează toată ziua de parcă cine ştie ce a făcut.

  Arătaţi-mi şi mie încă unu de acolo care s-a atacat atâta din proprie iniţiativă la ce se întâmplă aici. Toţi i-ai ţinut doar isonul. Mai din complezenţă, mai din lipsă de caracter.

  Concluzie: atâta timp cât va exista blogu ăla eu îl voi citi, nu voi comenta acolo dar voi da extrase sub formă de teoreme aici. Pentru mine, acolo e o sursă inepuizabilă de prostie şi proşti. Punct!

 • 4

  bine, Cosa. tu măcar o iubeşti. nici nu te oboseşti prea mult să ascunzi asta. ;)

  dar nu tu eşti problema. :lol:

 • 5

  Thocmai am fost laudat. AnaRaj inseamna mult pentru mine

 • 6

  Apar eu si la “patologie virtuala” in curand. Acum doar imi marchez teritoriul, tatonez. Ce dracu’, doar conducator de osti am fost.

  Habarname, tot cu sticla la gura ai ramas si pe lumea ailalta? Am auzit ca inviti lumea la tine acasa, care ti-o fi casa, nu pricep, si le dai peste la cuptor. Pai, ce faci, mai? Imi iei clientii, adica pe Ana, si le promiti mese cu peste? Ce poti sa-i dai tu Anei? Eu i-am oferit mereu peste Anei, peste prins de mine, proaspat. Tu ii oferi peste din hala? Ia vezi cum faci.

 • 7

  hai s-o luam pe puncte:

  1) site-ul acesta a cam fost lasat in paragina. Cum vezi si tu, articole/subiecte/autoare nu prea mai sunt, si-n lipsa lor iese ce iese.

  2) “dincolo” e la fel. Cand, de Halloween, mai cascau doar 3-4 plictisite pe-acolo, da Nora drumul “din cusca” (folosind un limbaj total infect) lui Goco si alti 2-3. Provocare pura.

  3) prea multi privesc totul pe-aici doar in termeni excesivi de dragoste-ura, de casnicie-divort. Extreme deci. De parca traiesc unii cu altii. Daca nu-i iubesti, te urasc. Te marginalizeaza “finutz”, trec special ca niste pisici aristocrate pe langa tine, cu cozile pe sus (sa te simti, vaaai, exclus, de “nebagatul lor in seama”), mor sa ti-o toarne p-aia cu cat nu le place lor de tine etc.

  4) ridicolul situatiei e ca mult prea putin s-au “placut” intr-adevar unii pe altii, ca de-asta pe-aici erau si mai sunt mereu atatea meciuri. Eu, cinic, admit ca asta m-a frapat si de-asta am ramas. Marturisind insa ca ma uit la multi ca la niste caricaturi, mi i-am suit desigur pe destui in cap. Fapt insa asumat.

  5) ai dreptate, asta am vazut si eu: o discutie normala, pe cauze si ce s-ar putea face, constructiv, pt o convietuire totusi laolalta (ca astia suntem si am fost: max 10-15, si nu-si au locul atatea bisericutze printre atat de putini oameni) nu e posibila. Si-acum ma uit cum se bat campii dincolo cu aceeasi placa tampita: obsesii, ura etc. Insa mesajul pur separatist tot de acolo vine, nu de altundeva.

  6) sunt pe-aici de 2-3 ori mai multe nickuri-bidon decat utilizatori reali. Cu alte cuvinte, unii/unele s-au tampit. Si nu mai sunt nickuri de-acelea “inofensive”, ci mizerii. Ii vezi cumva ca se mai “joaca” dincolo cu ele? Ei ash, n-are farmec cand stiu unii de altii, vin pe-aici, ca au pe altii de alungat si nu-i stie nimeni. Rezultatul? Se vede. Putini am fost, si mai putini am ramas.

 • 8

  cat despre …camarutza aceea a lui …Yoko Ono,

  eu asa o vad azi: parca-i un separeu de-al Pandorei pe care o mana de cititori/comentatori de-aici s-au izolat sa barfeasca. si basculeaza constant dintr-o parte in alta. ca separeul e totusi complet artificial, e doar o mica diferenta de URL. si-aici te banneaza Dora, dincolo Nora.

  as fi inteles daca ar fi cautat o alta deschidere, daca ar fi capatat comentatori noi (nu tot cei de aici). dar nu. fix cei care-s pe-aici sunt si dincolo. chiar si cei noi (Raj, Gelu, Goco pana de curand).

  parca-s la o petrecere, iar unele se separa din cand in cand in budoarul fetelor. unde eu unul nu intru, dar nici nu pot sa fac pe imbecilul, sa pretind ca budoarul acela nu exista. ca le tot vezi intrand si iesind pe demoazele, simti mirosurile de pomada cand se deschide usa, le vezi pe-atatea revenind fardate de-acolo pe ringul de dans.

 • 9

  Domnule Habarnam, cam repede venişi cu concluziile după o absenţă atât de mare. Nu cumva, dumneata ai fost mereu pe-aici dar sub alte nickuri?

  alt Zâna Măseluţă
  2012-11-05 16:15:23 | Raporteaza
 • 10

  Şi ce e chiar atât de îngrozitor la un budoar? De ce stârneşte atâta oripilare? E suficient să nu intri în el. Nici meşterii care l-au construit, amenajat etc nu cred că au pretenţia să intre oricând în el şi să strâmbe din nas la mirosul de pomezi.

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-05 16:16:56 | Raporteaza
 • 11

  Habarnam: nu sunt de acord cu folosirea altor pseudonime. Cine-o fi fost Alina aia care ma tot obstructiona aici ?. A avea mai multe nick-uri, inseamna o mare lasitate. Parerea mea

 • 12

  Sau o mare imaginaţie! De fapt, frumuseţea intotdeauna a stat in detalii, Raj, depinde ce spune acel nick. Cât despre Alina, ce te faci că nu ştii, a fost Andreea. :)

  alt Zâna Măseluţă
  2012-11-05 16:56:03 | Raporteaza
 • 13

  Si ar mai fi ceva Habarnam. Pe vechiul forum, la JN-TO, unde imi dadeam si eu cu parerea, majoritatea comunicau, se asmuteau pe mail. Se invrajbeau unii impotriva altora. Consider aceasta ca fiind o dovada de curvariseala masculina. Barbatilor nu le shede bine sa comita chestii din astea. Eu nu faceam parte din bisericutile astea pe mail, ca si acum de altfel. Multi voiau sa discute nustiuce in particoler cu mine. Refuzam tot timpul. Eram printre putinii “la vedere”. Adica doar pe forum.

 • 14

  Zano: ia mai gandeste-te ! Nu putea fi Andreea. Ca sa te injure acelasi sub opt nickuri, nu crezi ca e prea mult ? Doreste sa cred ca ma injura 9 insi.

 • 15

  nastasie, hai sa te-ntreb io EXACT la fel: da’ tu ce kacatu’ meu te bagasi in seama? nu puteai sa pretinzi ca nu exist, ca nu ma vezi, ca n-ai citit? ce, tre musai sa-ti placa tie sau altuia tot ce se spune pe-aici?

  aha. ca asa faceti. nu va intreaba nimeni de sanatate, dar va bagati singure in vorba si-apoi tot voi scheunati c-o luati peste bot.

 • 16

  Florin,

  Păi, n-ai zis tu să-şi spună oamenii părerile, indiferent care sunt ele? Nu asta spui tu mereu că faci? Nastasia de ce nu poate? :roll: Chiar autorul invită la asta.

  Când remarc insultele la adresa mea, spui mereu că vreau ca oamenii să zică şi să facă numai ce vreau eu. De parcă alea n-ar fi tot insulte, indiferent de atitudinea mea. Acum unde e diferenţa, dragule? :roll:

  Nastasia nici măcar nu te pomeneşte. A, face o comparaţie? E numai o comparaţie, dragul meu, nimic mai mult.

 • 17

  Nastasie, nu-i mai indicat să-i laşi să convieţuiască în linişte şi pace între ei? :rol:

 • 18

  asta-i “parere”, Ano? Ia citeste tu BINE ce scrisesem de fapt. Strambasem eu din nas la mirosurile budoarului? Ei ash. Era doar o metafora, iar ce am spus e doar ca nu ma pot preface ca nu-l vad.

  si stii ce? kaca-m-as pe “gardurile” voastre, ca sunteti de cand stiu doar o mana de oameni si numai de-astea va mirati cum sa mai ridicati. De-asta v-am inchis atunci blogul, bai, ca tot asa o daduserati brusc spre separatism, izolationism, bisericutza minuscula. Speriatelor.

 • 19

  Nastasia, dacă ai a-mi cere părerea în legătură cu ceva, fă-o!

 • 20

  Să-ncerc o altă abordare. Mai explicită, cred eu:

  - oamenii superiori discută idei - oamenii mediocri discută evenimente - oamenii mărunţi discută pe alţi oameni

  Aici trag linie şi vă întreb (pe toţi, fără discriminare): în ce categorie vă încadraţi?

  Şi tot n-aţi răspuns la întrebarea din articol: nu vi se pare exagerată importanţa pe care o acordaţi acestui blog? Sau vieţii “virtuale” în general?

  Lucrez la o şcoală specială, cu copii cu probleme. Acolo de o importanţă capitală este mâncarea. Ăia face orice pentru un colţ de pâine, pentru o felie cu magiun sau pentru un covrig uscat. Acelaşi principiu se aplică şi la voi pentru captarea atenţiei.

  Doar că acolo vorbim de patologic. Şi mai ales de lipsa alegerilor personale, de limitări impuse din exterior. Numai că aici alegerile vă aparţin: youtube.com/wat../

  Pfff… mă simt de parcă aş comunica (verbal) cu nişte autişti…

 • 21

  si-acum vad: ati clevetit si clevetiti in draci dincolo, “peste gard”, ati spus toate tampeniile, inclusiv “capetenia voastra”, care stie bine ca io nu dau pe-acolo in virtutea unei intelegeri cu ea.

  aici nu vine sa abordeze subiectul, sau cand vine improashca. voi la fel, faceti pe chibitzele si-abia panditi sa va “bagati in seama” cu atacuri.

  cu subiect si predicat, calm si rational, stie vreuna din voi sa vorbeasca? ca la epitete si fuste in cap sunteti genii…

 • 22

  asta incercam, Habarnam, sa discut si idei. dar n-ai cu cine dom’le n-ai cu cine.

  “nu vi se pare exagerată importanţa pe care o acordaţi acestui blog? Sau vieţii “virtuale” în general?”

  ca timp pierdut, uneori da. ca afectare, nu. ma indispune exact modul atat de serios (parca-i problema de viata-moarte) cu care trateaza altii “culcusul” asta.

 • 23

  nu ştim.

  pencă.

  sîntem.

  pruaste.

  făcute.

  grămadă.

  virgulă.

 • 24

  Mie mi se pare o idee foarte mişto asta cu blogul privat. Oricum poze cu copiii de acasă, cu desuuri, cu propriile manichiuri şi alte chestii foarte personale le pui doar pe un blog privat, altfel rişti să ţi-o iei … personal, fără oportunitatea de a te indigna pe bună dreptate.

  Aşa că fetelor, curaj, faceţi-l privat, e tot ce vă lipseşte.

  A, că uitasem, eu tot voi putea să-l citesc şi odată cu mine şi toţi cei pe care-i voi învăţa eu cum să facă. Dar voi staţi liniştite, simţiţi-vă în siguranţă!

 • 25

  întrebarea ta se dovedeşte retorică, Habarnam, vezi bine că nu ai cu cine discuta.

  unul nu-ţi va spune care-i e miza.

 • 26

  valonash, ce-ar fi sa te cari tu de-aici, ca oricum, prin tot ce spui si faci, arati ca nu te intereseaza deloc subiectul si incerci doar sa-l inabusi. hai, pashi. ca eu nu vin dincolo la tine, nesimtito, cand bati campii

 • 27

  Habarnam, dă detalii cu şcoala. Te putem ajuta cu ceva?! Lasă chestiile astea cu blogurile că nu-s probleme. Yoko Ono are probleme, dar n-o poţi ajuta. La ea e patologic, sau cum ai zis tu acolo.

 • 28

  Florine, eu îmi iau libertatea de a bate cîmpii oriunde doresc la fel cum tu îţi asumi libertatea de a minţi cu neruşinare.

 • 29

  mai ramane sa demonstrezi. mai greu cu asta, nu?

  iar “libertatea de a bate campii” se-aplica la voi doar daca ai o gaura intre picioare, bag seama. chiar nu va e deloc jena? nu-mi spune, stiu.

 • 30

  n-avem nevoie să demonstrăm ce ştim şi noi, şi tu, Florin. :)

  e secretul nostru comun, al tău şi al nostru. ;)

 • 31

  ca v-am dat-o la buci si n-ati fost bune nici macar la pat? aha.

  …hai ca fac si io joc de-asta, daca vrei, dar mi-e c-o sa-l regreti

 • 32

  Păi, ziceţi, bă, şi voi, ai cum să ignori bloguliciu ăla?! Uitaţi aici:

  Din ciclul de teoreme prostia nu-i suficientă pentru a demonstra asta vă prezentăm în continuare teorema prostie + durere de burtă de la prea mult gri îngurgitat:

  Igraine:

  „Nu cred că ai cum arunca răul afară. Cred că-l poţi ţintui, doar, în afară”.

 • 33

  da`mie-mi place cînd te autocaracterizezi. mai zi, Florine. :lol:

 • 34

  Habarname, ca sa rezum, o chestie n-ai exprimat-o bine in textul tau: “atacuri în haită masculine”. :) Ca nu exista “haita”, ca mai toti barbatii astia pe-aici ne mancam ca tampitii si intre noi.

  Dar asta spune multe, enorm de multe! Cand, la momente diverse, pana si oameni care nu se-nteleg intre ei remarca aceeasi imagine observata si de tine (a Norei cu nuielusa in mana, facand excesiv pe desteapta si aberand ca blogul ei PUBLIC sa nu-i fie discutat niciunde) e semn ca tipa e beata si-ar trebui sa se culce.

  Vezi, la momente diverse, ce-au zis si Gelu, Cosa, eu, tu, Jaco, Danny, Goco… Da, stiu, om fi toti bolnavi, psihopati, obsedati etc. Improscatul cu kacat e preferabil cautatului la cap.

 • 35

  :lol: :lol: :lol:

 • 36

  Sculaţi, voi oropsiţi ai Norei,

  Voi, osîndiţi la întuneric, sus!

  Să fiarbă-n inimi răzvrătirea,

  Să-nceapă-al blogului apus.

 • 37

  @Cosa,

  ar fi o chestie să apelez la bunăvoinţa virtualilor, din păcate în învăţământ avem de toate (oameni, voinţă, idei nu mai zic), de toate, mai puţin… finanţare :P

  Treaba e că am avea nevoie de un porc. Da, da, de-un porc. Anul trecut de Crăciun ne-am descurcat, anul ăsta nu cred că se mai poate. Şi ar mai fi spectacolul de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi (3 decembrie) însă ăsta pică în campania electorală şi chit că n-or avea elevii noştri drept de vot, dar facem un tur al partidelor şi trebuie să iasă ceva. Anul trecut ne-au costat din buzunarele proprii sunetistul, decorurile, costumiera şi lăutarii, cam naşpa.

  De obicei facem chetă (autofinanţare, fiecare dă cât îl ţine buzunarul) însă anul ăsta de Focul lui Sumedru (o chestie semi-tradiţională semi-modernă, semi-păgână şi semi-bisericească) multe mutre au strâmbat din nas şi s-au eschivat de la cotizaţie. Ata ete, vremuri grele. Am pus de nişte gogoşi cu lingura şi-o plăcintă cu dovleac şi-a ieşit ditamai dezmăţul :D

  Dacă e ceva ţip eu după ajutor când o veni vremea.

 • 38

  habarnam, dai o adresa de email? apropo de porcu’ ala….

 • 39

  Hm, concurenta…

  alt Zâna Măseluţă
  2012-11-05 19:32:41 | Raporteaza
 • 40

  @ Danny

  Peştele e prins de pe baltă, ce-i drept luat de la vără-meu cu împrumut. Eu am prins în undiţă doar o bufniţă împiedicată la bombă şi nişte şpriţuri de vară. Aaa… şi-am pierdut şi 3 monturi, da’ asta e altă socoteală.

  Şi oricum crapul era unguresc, că aşa populase ăla balta, deci n-are niciun gust. (he he :P )

 • 41

  gata, confirm. o sa-ti scriu imediat un email.

 • 42

  Habarnamule,

  1 – Pestele e luat cu imprumut – este rusinos;

  2 – Pestele e unguresc – nu merge;

  3 – Pestele n-are nici un gust – urat din partea lui;

  4 – In undita prinzi doar bufnite impiedicate – urat din partea ei;

  5 – Pierzi monturi – esti neindemanatic;

  6 – Incerci s-o servesti pe Ana cu un peste fals – urat din partea ta.

  P.S. – Nu se poate asa ceva. Incearca altfel.

 • 43

  Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

  :

 • 44

  nu merge adresa

 • 45

  Discutam degeaba. Am incercat si eu si altii cu tot felul de argumentatii bazate pe logica si procedee logice. Merge pana la un punct. Punctul in care Ana sau Nora trebuie sa recunoasca ceva. De aici se rupe filmul. Si o iau frumos pe balacareala sau daca le sta in putinta la banari. Oricum despre Nora se pot spune cu certitune doua lucruri:

  1. E nebuna

  2. E nesimtita.

  .

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-05 23:07:29 | Raporteaza
 • 46

  Moşule, aşa arată argumentele între băieţi, pe la dosuri?

  Moş Pleksiglasu says:

  3 octombrie 2012 at 14:09

  Mai Cosa, tie n-o sa-ti mearga bine atata timp cat inca mai esti in slujba SatAnei. Tre sa spui cu voce tare de 100 de ori pe zi timp de doua luni: “Ma lepad de SatAna Barton! Ma lepad de SatAna Barton!”. Discutam dupa aceea. Tu nu vezi cum l-a asmutit pe Raj asupra ta? Si stii ceva? Raj exista in realitate tot asa cum a existat si Cristina Mihaila. Daca lasi totusi ingamfarea ta prosteasca deoparte, poti sa-mi scrii la prulamea@gmail.com.

  comentariul este încă acolo, ştii tu unde. şi nu numai tu.

 • 47

  Dora, am un comentariu în spam.

  te roooog! :)

 • 48

  Sageata inapoi din browser pana la pagina in care ai comentat. Si inlocuieste Sfantul Nume cu altceva. Succes!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 00:14:07 | Raporteaza
 • 49

  Băi, dacă voi aţi întâlnit în viaţa reală o fiinţă ca Yoko Ono să-mi spuneţi şi mie.

  Când îi spun bolnavă de vreo câteva zile nu glumesc. Nu zic la mişto. Deci fata asta e cu capu’ rău de tot.

  Am aici dovada de necontestat. Dacă mai e cineva care contestă asta înseamnă că e el însuşi incapabil să discearnă.

  Iată ce am zis eu referitor la ideea ei de a-şi face blogul privat:

  „A, că uitasem, eu tot voi putea să-l citesc şi odată cu mine şi toţi cei pe care-i voi învăţa eu cum să facă. Dar voi staţi liniştite, simţiţi-vă în siguranţă!”

  Şi iată ce a declanşat asta în capul ei: „văd că un jepat ameninţă să spargă şi blogul în cazul în care îl fac privat. Mă aştept ca în curând să fiu ameninţată cu spargerea casei sau că mă bat pe stradă. Nimic nu mă mai miră de la indivizii ăştia. Disperarea le-a luat minţile, iar ăsta e deja fapt banal, cotidian. Sincer, vă spun, pentru prima oară mă simt în pericol. Pe de altă parte, n-am tăcut niciodată în faţa jigodiilor, n-o voi face nici acum, chiar dacă e vorba de unii cu apucături de interlopi. Am să mă interesez şi legat de legislaţia în vigoare. Ca idee, am şi un plan de rezervă. Pe care nu-l mai expun însă aici. Să fie elementul-surpriză.”

  „Până la urmă, blogul ăsta e un bun. Bun înregistrat pe numele meu. Cine violează proprietatea cuiva, proprietate căruia deţinătorul de facto şi de jure îi conferă un anumit statut, înţelegând să uzeze de ea aşa cum crede de cuviinţă, trebuie să încalce vreo lege-două. Voi vedea care anume. Până la urmă, dacă e infracţiune să spargi mailul cuiva (şi e!), nu văd de ce a sparge un site privat nu s-ar putea încadra la acelaşi tip de infracţiune.”

  „Drept şi acces legal nu au. Ei ameninţă însă acum cu ilegalităţi. Am început deja de la zero, de câte ori e nevoie s-o spun? Ce e aici nu aparţine, nu reprezintă munca nimănui. Nici un fir de aţă de la altcineva. Ei acum ameninţă să dărâme casa pentru că eu vreau s-o trec pe privat. N-au acces, nu vor mai putea vedea nimic, aşa că ameninţă cu forţarea intrării. Pricepi? Şi ar face la fel dacă ar fi blogul în America sau în Thailanda sau în Papua Noua Guinee.”

  Cui nu-i e clar, fraţilor, cine nu s-a lămurit …Dumnezeu cu mila!

 • 50

  @ Cosa

  Ia mai citeşte tu o dată titlul articolului. E că?

 • 51

  Valone esti o bomboana. Chiar ma gandeam cum as putea baga asa un comentariu hard pe Pandoraj. Uite ca s-a putut. Save page. Esti de-a mea.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 01:09:07 | Raporteaza
 • 52

  Sa mai ziceti apoi ca-mi lipseste intuitia. Am stiut exact de ce nu va intra comentariul. He-he!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 01:14:05 | Raporteaza
 • 53

  Da, băi Habarnam, ai intuit bine, dar mie tot nu-mi venea să cred!

 • 54

  cosa,

  Eu am intalnit in viata reala o astfel de “Yoko Ono”. Sotul ei nu mai este printre noi. E o poveste adevarata si sotul de care spun, a fost un om deosebit(foarte aptopiat mie).

  Nu mai spun ca si Yoko Ono, cea adevarata, cred eu ca nu e straina de disparitia ciudata a sotului ei(mai valoros pentru ea mort, decat viu).

  Asociez numele de yoko ono, cu foamea bolnava dupa bani si notorietate.

 • 55

  ce stiti voi. la blogul ei orice alt cititor va deveni un criminal. ;)

  …bai, asta parca nu era asa debila altadata, ce dracu! :roll:

 • 56

  totusi, de ce zice “ei”? (“Ei ameninţă însă acum cu ilegalităţi”…)

  A-nceput sa vada dublu, triplu, prieteni si dusmani imaginari cata frunza, a navalit toata puscaria Rahova sa-i fure/sparga blogul ala de trei lulele sau ce? :roll:

 • 57

  păi nu ziceai tu mai ieri că nu ai nimic cu Ana, Moşule?

  cum stau lucrurile , de fapt? :roll:

 • 58

  habarnam, vad ca-mi ignori mesajele, nu stiu daca ai glumit in privinta scolii si a porcului de craciun, eu sigur n-am glumit si cred ca pot ajuta. astept deci o adresa de email valida, pentru cazul in care nu ai glumit. daca nu vrei s-o dai aici, poate adminul blogului imi poate trimite adresa ta la adresa cu care postez eu mesajele? (am o diferenta de 7 ore fata de ora ro, asa ca scuze pentru un eventual decalaj daca o sa decizi sa-mi trimiti adresa cand in ro va fi dimineata).

 • 59

  Valonas pai de la 3 oct. pana la 6 nov? E istorie de-atunci.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 01:28:04 | Raporteaza
 • 60

  Oricum ma gandeam eu ca niciodata n-a stat valone de vorba cu mine. Sa fie intr-un ces bun! Sau crezi ca si cu tine am ceva? Hai recunoaste!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 01:30:36 | Raporteaza
 • 61

  n-am avut vreodată impresia asta, Moşule. nu mi-am arogat atîta importanţă. ;(

 • 62

  urat din partea lor ca au trimis-o doar pe Valone s-o facem posta.

  da’ una mai putin nasolica nu puteau trimite? la asta nu mi se scoala. :cry:

 • 63

  Ma gandesc ca acel blog, daca va fi spart, va arata ca un buboi. Se va scurge din el un lichid rezultat in urma luptelor dintre leucocite si dusmanii patrunsi in organismul Pistolului(asta pentru a evita numirea acelui lichid, adica a puroiului.

  Cred ca acum am obtinut trasferul la echipa cea noua. Dati-mi sa sarut drapelul clubului! :)

 • 64

  Pai si cand scriam eu versuri pe la articolele tale, cum de nu mi-ai adresat nici un cuvant? E ca nu te lasa Nora? Sau Ana? Zi drept!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 01:36:35 | Raporteaza
 • 65

  Ah! am facut o sasofonie: “sa sarut”

 • 66

  Hai lasa Gelu, vad ca a fost totusi o greseala de tipar atunci. Dealtfel tu esti baiat cuminte, ridici doua degete cand vrei sa zici ceva… Si cateodata numai unul intre cele doua neridicate. Noapte buna! Mai e si maine o seara!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 01:46:30 | Raporteaza
 • 67

  58

  271

  Cum adică nu se schimbă? Mă sperii. Adică tu spui că nu poţi porni la drum cu ceva în cap şi pe parcurs să-ţi dai seama că nu mai e cazul să lupţi pentru ceva-ul ăla? Tu nu te răzgândeşti când observi că scopul nu te mai reprezintă şi nu-ţi reprezintă nici interesele? M-aş mira, pari maleabil, cred că bravezi.

  ……………………………….

  alt Apocrif 2012-11-01 15:44:05 | Raporteaza

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 02:10:46 | Raporteaza
 • 68

  Văzând-o pe Valone că e singura, mi-am luat inima in dinti si am indrăznit să apar si eu pe aici ca sa ma poştiţi şi pe mine. Va spun din start că sunt perversă rău şi ca atare s-ar putea să-mi placă.

  Sunt atât de perversă incât îmi place cel mai mult s-o fac cu gigolo de-ăştia răsuflaţi, fix aşa ca voi, mai ales că sunteţi şi trişti şi furioşi, combinaţia perfectă.

  Ştiu că şi voi mă apreciaţi şi asta din simplul motiv ca doar eu si bagheta mea fermecata mai suntem în stare să facem ceva înălţător pentru bărbăţia voastră. Bărbăţie care in lipsă de scop a început sa se manifeste în alte direcţii.

  Cu alte cuvinte, uitaţi-vă un pic in oglindă si spuneţi-mi dacă vă place ce aţi devenit!

  alt Zâna Măseluţă
  2012-11-06 09:23:26 | Raporteaza
 • 69

  Zâno, lasă că asta a fost lecţie de supravieţuire în mediu ostil, o probă de sporturi extrem. :)

 • 70

  Maseluta, mie cel mai mult imi place de replica ce i-ai dat-o Sevei. Parca ai fi vorbit cu gura mea. Chiar voiam sa scriu un reportaj pe tema asta. Eu fiind cam mos sper sa nu ai prea multe pretentii de la barbatia mea. Nu mai zic ca si aia pe care-i considerati voi barbati tot cu limba va rezolva. La indian te referi tu cand zici de gigoloi, da nu-ti da voie Chimjongula sa recunosti.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 10:03:31 | Raporteaza
 • 71

  Jaco, lasă-le-n pula mea de şpârle, nu le mai băga pe aici că nu vorbeşti cu Ella sau Nastasia.

  V-aţi legat de o bolnavă psihic şi-i accentuaţi boala neluând atitudine. De câte ori face spume la gură voi o încurajaţi.

  Comentariul meu de la #50 e o dovadă incontestabilă a bolii ei. Dacă treci şi te prefaci că nu-l vezi, treaba ta, dar eu o să-l pun la fiecare articol de acum încolo, iar la articolele cu multe comentarii o să-l pun şi de mai multe ori. Asta ca să-şi poată explica toţi, în cunoştinţă de cauză, ce se întâmplă.

  Până atunci, du-te-n pula mea cu toate ID-urile tale cu tot, că eşti o şulfă de om!

 • 72

  Val, Zana,

  Curajoaselor, veniti sa va pup! :)

 • 73

  Edle deci tu esti Goco sau nu? Zi asa barbateste!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 10:17:51 | Raporteaza
 • 74

  Nu recunosc nimic!

 • 75

  Cosa esti si prost si paranoic. Vezi ca de data asta te-a prostit aia care iti tot sifoneaza IP-urile!

 • 76

  Edle, tu citeşti pe aici, sau ai intrat doar să ne arăţi chiloţii?! Te întreb pentru că, poate nu ştiai, dar nu ne mai prea puteţi prosti cu chiloţi. Ca să facem laba, ne-am hotărât să pretindem ceva mai mult!

 • 77

  Autoarea care-mi sifonează mie IP-urile, n-are cum să mă prostească, fraiere, pentru că nu intră ea să vadă ci eu cu datele ei, papagalule!

 • 78

  Hai ba, da-te dracu, ca am chiloti misto!

 • 79

  Incredibil! Tu tot nu înţelegi! Deci, ai chiloţi mişto, sunt convins, da’ gata, nu mai merge, doar cu atât, ce naiba?!

  Bine, măi, de data asta merge şi doar cu chiloţii. Hai să-i vedem! (adică numai eu – să nu se înţeleagă altceva!)

 • 80

  Pai, nu vi i-am aratat deja la toti? Ce draci de exclusivitate mai e si asta? :roll:

 • 81

  Ba, stai ca mi-am amintit: i-ai aratat tu inaintea mea, dereglatule care esti! :lol:

 • 82

  Aha, am ajuns unde trebuia, in sfarsit! E bine totusi ca te dai singur de gol.

  Ce a ajuns acest blog? Pai, in primul rand e un blog condus de un psihopat, care a facut rost de chei de la vreo amarata de autoare (nici nu vreau sa stiu cine e, care acum regreta amarnic, sunt convins), sub dulceaga obladuire a candidei Dora Constantinovici, transformata in paravan pentru obscenitati, indemnuri legionare si insulte.

  P.S.Am mai pus unul inainte si s-a dus in spam, sper sa nu fie tot mana ta!

  Daca blogul asta a mers din prost in mai prost, acum sunt convins, e exclusiv vina ta, amice. Ai darul sa semeni vrajba si sa inraiesti pe toata lumea. O fi si asta vreo distractie extrema pentru unii, sigur nu prea echilibrati.

  Cata lipsa de barbatie trebuie sa ai sa iti prinzi mintea cu niste femei sa te apuci sa le ameninti ca le faci si dregi? Cata lipsa de barbatie si viclenie iti trebuie sa intri pe un blog cu ID-uri de prin tari exotice si sa te uiti pe gaura cheii ca ultimul voayeur prapadit? Cat de trist poti sa fii sa iei citate de-acolo si sa le comentezi de feuda ta, in aplauzele altor personaje la fel de triste si de incrancenate ca si tine?

  Pentru mine nu mai e nicio distractie. Ai reusit sa ma plictisesti. Unde-o fi disparut acel Cosa spiritual si haios? E ultimul comentariu pe care il mai postez aici.

 • 83

  Dora, te rog sa scoti “scrisoarea catre Goco” din spam! Este esentiala pentru orice pandorian. Am scris o scrisoare plina de invataminte catre Goco! Dora, n-auzi?

 • 84

  nu crez că e nici o Doră pe acolo, Danny. acu’ a ajuns lupu’ paznic la oi.

  nici măcar silă nu-mi mai e. sînt doar tristă. la revedere.

 • 85

  Dora? Te rog sa scoti “scrisoarea catre Goco” din spam.

 • 86

  Nu mai e loc nici de silă pe aici. E de ocolit, ca o casă părăsită în care s-au încuibat nişte ciudaţi, aruncători de pietre în cine se apropie. Ei, poate ne-om mai vedea “pân’a nu muri. Ori nu.

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-06 12:02:44 | Raporteaza
 • 87

  Danny: Dora il place pe goco. De ce nu poti sa accepti chestia asta ? Nu cred ca e cazul sa ne bagam. Fiecare cu simpatiile lui. Nu ti se pare corect ? Stima , sluga !

 • 88

  Nasta: Pentru cine vidanjeaza zilnic, forumul e un buchet de flori .

 • 89

  Dora nu-l place pe Goco. N-are ce sa-i placa in felul in care exista. Momentan cred ca nu este pe platforma. Nu este o scrisoare cu jigniri sau injuraturi. Este o scrisoare de invataminte.

 • 90

  Cred ca filtrul retine un cuvant, mai incerc odata.

 • 91

  SCRISOARE CATRE GOCO

  GOCO, a venit momentul sa-ti spun cateva lucruri:

  1 – Inainte de a fi bannat de peste tot, ai avut o atitudine ostila fatza de toate persoanele de aici, invocand diferite motive: nebunie, nesimtire din partea anumitor pandoriene, lingusire si obedienta din partea unor masculi, in special din partea lui Raj. Ai ajuns cu discursul tau intr-o zona paranoica, obsedanta, aruncand cu mizerii peste tot. Pentru toate acestea ai fost bannat. In timpul in care ai fost bannat, “spumele” tale au capatat valoare de simbol, iar nickul GOCO a devenit “eroul” negativ al internetului. Numai conta ca tu, Gheorghe Ion, sau cum naiba te-o chema, te afli in spatele acestui nick odios, ci orice persoana tampita, cretina, obsedata, posedata, criminala purta denumirea de Goco. De aici, toti asemena tie se numesc goci. Cu alte cuvinte, nickul GOCO a devenit chintesenta raului in lumea virtuala, diavolul virtual suprem. Daca cineva de acum inainte vrea sa jigneasca pe cineva, sau sa puna o stampila negativa in dreptul cuiva, stampila raului va purta numele de GOCO!

  De ce? Din cauza ta, din cauza atitudinii tale obsesive, din cauza rautatii tale fara margini, din cauza intunericului din mintea ta. Din acest motiv ti se spune PSIHOPATUL! GOCO – PSIHOPATUL!

  2 – Adu-ti aminte ca in timpul exilarii tale( sa nu mai amintesc ca te duceai pe VoxP. si o vorbeai de rau pe Nora, iar cei de acolo te luau la misto, deci picasesi si de caraghios!), atat Raj, pe care-l urasti cu o psihopatie de nedescris, cat si Florin, Cosa si eu, te-am dorit in libertate. Numai ca interesele se pare ca au fost diverse la noi:

  a – Raj, dintr-o atitudine (principiu) liberala, de bun simt si suflet,

  b – Florin, ca sa se mai distreze pe seama ta sau impreuna cu tine, dupa caz si interes,

  c – Danny, dintr-un simt dezvoltat al echilibrului mental si datorita faptului ca ne impacasem in ultimul timp,

  d – Cosa, nu te cunostea atunci, dar i-ai picat bine acum in atacul lui impotriva Norei, ca aliat.

  3 – Adu-ti aminte ca noi impreuna cu lautarul acela, ne-am certat dincolo, motiv pentru care Nora ne-a bannat la pachet. Imediat dupa aceea, eu si cu tine, ne-am impacat si am colaborat bine pe Pandora’s. Numai ca tu, ai deranjat din nou alte pandoriene si ai sfarsit prin a fi din nou bannat.

  4 – Intre timp, pentru a putea exista pe platforma, ti-ai creat o sumedenie de nick-uri: “Mos Plexi”, “Elrey-blabla”, “Alina”, etc. numai cu scopul de a continua razbunarea pe cine aveai tu ura. Aceasta obsesie a ta de a face rau cu orice pret unei/unor persoane, tine deja de patologie habarnama(virtuala) izvorata dintr-o minte paranoica si dintr-un suflet ratacit. In plus, eu nu agreez deloc multitudinea de nick-uri la o persoana, deoarece consider ca acea persoana da dovada de lasitate, de teama fatza de cei cu care discuta. Aceea este absconsa, prefera intunericul si locurile sigure de unde poate ataca in nemernicia sa, oricand si pe oricine numai pentru a-si satisface patologia sufletului sau. Astfel de persoane niciodata nu pot fi demne, verticale, si totdeauna vor avea teama sa se exprime in public, cu demnitate.

  5 – Stii prea bine ca si eu am fost bannat dincolo, am fost nervos, suparat, am injurat o data, dar dupa o zi mi-a trecut. Mi-am zis asa, daca Nora nu ma place, nu ma vrea, nu rezonez cu ea, echilibrul si rationalul din mine, imi spune ca nu pot obliga o fiinta umana sa ma agreeze, sa ma placa si sa ma accepte. Parerea de rau la mine era ca, dincolo, eu am si alte pandoriene pe care le apreciez, in afara de Nora, si chiar imi era dor sa comunic cu ele, mai ales ca nu prea mai dau pe platforma. Cu alte cuvinte, daca eu m-am certat cu Nora, eu eram privat si de comunicarea cu celelalte fete de care imi place. Ceea ce nu prea e normal si e trist. Dar, fiind un blog privat, am inteles si am acceptat vointa Norei. In nici un caz n-am procedat ca tine dupa atatea luni de suferinta.

  6 – Goco, pentru ca in ultimul timp inante de a fi bannat, noi ne-am inteles bine pe platforma, eu te rog sa-ti revii, sa dai dovada de echilibru mental si sa nu te mai certi cu pandorienele pe care nu le suporti. Ori nu mai vorbesti deloc cu ele, ori, daca vrei sa ai o critica construcitva, fa-o, dar fara jigniri si insulte la persoane. Si nici nu-i mai antrena in atacul tau pe Florin si pe Cosa. Florin se distreaza, a declarat-o public, ii place asa ceva, ii cam fileaza si astuia ceva pe la creier sau pe la organul sexual, nu degeaba a simtit sa se dea drept femela pe Pandora’s. Si acest lucru spune multe. De exemplu, eu nu pot fi decat barbat, nu fac asa ceva, nu-mi trebuie alte nickuri. Cat despre Cosa, acesta incearca sa renasca pe platforma prin intermediul tau.

  7 – Goco, constientizeaza aceste lucruri pe care ti le-am spus si conformeaza-te intocmai. Si mai am o rugaminte: revino la nickul Goco si debaraseaza-te de celelalte. Incepuse sa-mi placa poza cu ochii aia mari, si cu privirea in crucis si nasul lung. Erai haios.

 • 92

  Nu vrea sa-l ia deloc, nu stiu ce dracu’ are.

  Vreau ca toate pandorienele de dincolo sa scrie aici tot timpul si sa renunte la sentimentul de sila si de scarba. Trebuie sa aiba puterea sa treaca peste rau. In momentul in care vor renunta, va garantez ca platforma va renaste in ciuda celor 3 care imprastie noroi peste tot. Deci, Nora, Andreea, Valonash si toate pandorienele de dincolo, fara sa va parasiti blogul cu buline, va rog sa comentati zilnic pe Pandora’s. Fara teama, farea sila, fara scarba, dar cu pricepere si onoare! Va garantez ca veti castiga!

 • 93

  Raj, mă tem că e tocmai pe dos.

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-06 12:45:19 | Raporteaza
 • 94

  Sper sa apara scrisoarea si aici. Csnd ma intorc vreau sa gasesc liniste aici.

 • 95

  Linişte ai să găseşti, Danny. Deşert. Nisip şi câţiva scorpioni fojgăind prin el.

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-06 13:05:12 | Raporteaza
 • 96

  Jaco, regrete eterne!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 13:06:44 | Raporteaza
 • 97

  Cosa,

  după#50 mi s-a scârbit să mai citesc,obișnuiai să fi cu„scântei” ale inteligenței,te citeam chiar dacă nu vroiam…aveai pe dracu*vino-n coa ! Alelois,caput !

  dă-te-n colo(hai că sunt drăguță)ai luat-o de-a dreptul razna,com#50 (boala ta,nu a ei)

 • 98

  Jaco Pastoru, Confuzius, Svetlana, Popescu, Şerloc, Zâna Maseluţă şi muuuulţi, mulţi alţii într-unu singur,

  Şi de la mine regrete, dar nu atât de eterne!

 • 99

  Am două repere pentru a-i clasifica pe cei cu care sunt, la un moment dat, într-un loc virtual, sau real:

  În real, le spun bancu cu răzătoarea pe care mi l-a spus Ana. În funcţie de reacţie ştiu exact cu cine am de-a face;

  În virtual, le arăt comentariul meu de la #50. La fel, în funcţie de cum se raportează la el, aşa îi clasific şi eu.

  Simplu, nu?!

 • 100

  Danny zbârnăiacule, trimite-mi comentariul pe mail să ţi-l pun eu. Fără mişto!

 • 101

  Da mai, si toate alea la un loc, n-au reusit sa te intreaca in rautate!

 • 102

  DANNY nu te mai strofoca, mai omule! Am citit scrisoarea ta deschisa spre lumea ta inchisa. Esti un negociator foarte bun. N-ai muncit degeaba. Bravo si la mai mare. Chiar cum crezi tu ca s-ar putea supara cineva pe tine? Doar nu crezi si tu ca te urasc, nu?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 13:49:07 | Raporteaza
 • 103

  hai că acum e ,

  tu mă lingi pe mine,apoi eu pe tine,acum tu,acuma*eu…

  după orice frecăngeală urmează o discuție pur-logică !

 • 104

  DANNY, eu cred fara sa te cunosc ca din toata lumea asta singurele care s-au putut supara pe tine si de mai multe ori inca au fost Ana si Chimjongula. Hai succes in campanie! Poate ma pui si pe mine vrun consilier prezidential ceva.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 13:57:39 | Raporteaza
 • 105

  @all: s-a ajuns departe, mult prea departe…:( Moș Pleksi tu ce zici? Cosa, Florin? Vouă vă place?! Păi mie nu. Mai aștept 20 de minute să se admire fiecare în adevărata lui splendoare. Și careva să-mi explice și dacă niște oameni serioși, bărbați în toată regula n-au găsit absolut nimic mai bun de făcut cu timpul lor decât să croșeteze porcării de două zile pe blogul ăsta…

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 14:31:01 | Raporteaza
 • 106

  Pai noi stateam linistiti in bancile noastre si repetam teoreme si teze cand a venit o ciumafaie cu spini si a inceput sa ne zica psihopati. Asta-i tot.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 14:46:56 | Raporteaza
 • 107

  @am avut incredere in fiecare dintre voi ca puteti mai mult. La injuraturi stiu ca suntem toti buni dar ideea era sa dezbatem. Pe mine nu ma intereseaza foarte tare cine si pe unde ma barfeste dar s-ar putea ca nu toti sa fim la fel. Si voi ati barfit-o pe Nora, ea a inceput sa se apere si tot asa, am inteles, fiecare a tras plapuma pe picioarele lui. Asta era acum doua zile. Intre timp s-au intamplat o gramada de lucruri prin tara, prin lume, chiar ati facut cu totii o obsesie pentru ce scrie Nora pe blogul EI? O fi normal sa n-aveti nimic altceva de discutat?! Intreb si eu ptr ca initial mi s-a parut ca e doar o faza trecatoare de aratat de muschi care va trece repede ca oricare alta dar vad ca ati dezvoltat o obsesie intre timp. Voi ce vreti de fapt?

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 14:57:53 | Raporteaza
 • 108

  @all: si ca sa nu va mai certati inutil ptr nick-uri, le stiu si eu si le stiti si voi – fiecare stie care nick, cui ii apartine. Nu trebuie sa intri in admin ca sa vezi asta. Desigur, daca pana si nick-ul devine element generator de scandal pot sa schimb setarile astfel incat sa poata comenta doar cei inregistrati cu adresa reala de mail, ba ce naiba, pot chiar sa cer sa va treceti numarul de telefon si adresa de acasa. Asta vreti? Mie nu mi-e greu, ideea platformei e sa aiba citiri nu neaparat comentarii si spre marea dezamagire a comentatorilor sa stiti ca citirile – alea care conteaza – sunt cele generate mai mult de site-ul de care face parte platforma – asta ca sa nu va imaginati ca aici e un fel de aprozar si ca eu sunt aia responsabila cu mopul atunci cand clientii isi arunca oua si rosii in freza :) Si Raj, tu ai urlat ca vrei libertate pentru toti si pentru Goco, in special pentru el. Acum descurca-te nu mi-l pasa tot mie ca din cate imi amintesc eu am avut o discutie lamuritoare cu el si mi-am rezolvat problemele.

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 15:15:31 | Raporteaza
 • 109

  Îmi pare rău de fluturi

  de Marin Sorescu

  Îmi pare rău de fluturi

  Când sting lumina,

  Şi de lilieci,

  Când o aprind…

  Nu pot să fac un pas

  Fără să jignesc pe cineva?

  Se-ntâmplă atâtea lucruri misterioase,

  Că mereu îmi vine să-mi duc mâna

  La tâmplă,

  Dar o ancoră aruncată din cer

  Mi-o trage în jos…

  Nu e încă momentul

  Să-ţi sfâşii pînzele,

  Lasă…

 • 110

  Problema este ca desi unii s-au nascut fluturi si altii lilieci, toti se cred sau se vor vulturi.

  Ar mai fi o categorie: cei ce se cred Marin Sorescu

 • 111

  Si inca una, mai fante expirat, eu, desi sunt cam singurul de pe aici( ma rog, cu mici exceptii) care stie cine esti in realitate, nu as fi spus nimanui, nici picat cu ceara. Si stii de ce? Pentru ca sunt o şulfă de om.

  Adio!

 • 112

  Dna Dora 109: Si inca mai urlu pentru libertatea de exprimare a tuturor, implicit a lui Goco. M-a umplut de “multumiri”. Asa a inteles el democratia. Ca soferul ala din februarie 1990:” Pai ce daca am urcat baut la volan, domnu sef, nu-i democratie ?”…………..Coane Gelu: versul ala din poezioara lu matale “mi-o trage in jos”, nu se poate interpreta ?

 • 113

  @Raj: Pai tocmai, felul in care va multumiti reciproc nu este problema mea. Problema mea a fost felul in care a jignit-o pe Ana (pentru ca e autoare si deci e responsabilitatea mea, trecand peste altceva de ordin subiectiv), l-am rugat sa inceteze, n-a facut-o, l-am bannat. Apoi a fost problema cu Cosa. L-am bannat si pe el ptr ca mi-au sarit altii in cap ca e rasist si antisemitist si pentru ca a facut o nefacuta (insa asta din vina mea, ca eu n-am fost destul de atenta). Bun, am zis ca-l bannez, l-am bannat. Apoi tot voi ati inceput sa va plangeti de cenzura si sa ziceti ca am gresit, ca exista dreptul la libera exprimare, etc, ba chiar eram criticata ca fac ce vreau pe aici ca doar e site-ul meu. Am vorbit cu Goco, am rezolvat problema cu Ana (cel putin pentru moment) si cu Cosa la fel (desi cu el inca ma mai lupt pentru cuvinte :) ) si n-am mai bannat pe nimeni. Acum iar nu e bine. Pai asumati-va. Ori vreti sa aveti toti drepturi si atunci va intelegeti intre voi ori introduc un set de reguli (adica si pentru cine cum jigneste alt comentator) si cine le incalca e bannat – asa cum spunea Florin. E simplu si nu se mai simte nimeni nedreptatit.

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 16:52:23 | Raporteaza
 • 114

  Jaco:indiferent ce se intampla, ce ti-o zice, pastreaza cu strictete secretul. Ce-mi place sa dau sfaturi…

 • 115

  Jaco Pastorul ,

  Daca vorbesti cu mine, incearca sa fii mai clar. Ma bucur daca ma cunosti, desi nu am avut onoarea(poate pentru ca te ascunzi dupa un pseudonim).

  Poate esti mai explicit, stiind ca tu vii mereu cu argumente (!)

  Cu “expirat”- deacord. “Fante”- nu

 • 116

  Dora, haide măi, ce naiba, şi tu?!

  Aici e un ţânţar din care Yoko Ono face armăsar ca să atragă atenţia asupra ei. Demonstraţia o vezi în comentariul meu de la #50 (dar citeşte-l în detaliu, nu pe diagonală!).

  Nu suntem obsedaţi de blogul ei, de ea, sau de altcineva de acolo. De altfel, ei toţi scriu bine mersi şi aici.

  Acest blog, spre deosebire de al ei, e viu. Aici se întâmplă lucruri şi de aceea intră şi ei să vadă care-i treaba. Noi putem să renunţăm oricând la a-l mai accesa pe al ei, dar ei nu se vor putea lipsi niciodată de Pandora’s. Punct!

  Iar dacă tu eşti fată deşteaptă şi rezolvi chestia aia, va fi şi mai mişto aici. Îţi promit!

 • 117

  @HABARNAM!!!!- KIDDO INCEARCA SA DEA DE TINE SI NU REUSESTE, ADRESA PUSA DE TINE AICI PARE SA NU FUNCTIONEZE, STII ADRESA MEA, DA-MI UN MAIL SA-I POT FORWARDA OMULUI ADRESA CORECTA! SPER DIN TOATA INIMA CA PROBLEMA SEMNALATA DE TINE NU E UNA FALSA, OMUL PARE SA VREA SA TE AJUTE SI AR FI PACAT SA NE JUCAM PANA SI CU CHESTII SERIOASE CA ASTA.

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 17:56:06 | Raporteaza
 • 118

  youtube.com/wat../ poate va place

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 18:07:55 | Raporteaza
 • 119

  @ kiddo: şterge-i underline-ul (liniuţa dintre cuvinte) şi gata, adresa corectă. Era doar o problemă de “securitate” până ştergea Dora comentariul să nu mă trezesc cu alte halea. Ştiu ce naşpa te simţi când vrei să faci o faptă bună şi eşti obstrucţionat tocmai de beneficiari. Am păţit-o cu instituţii de stat şi am bătut la multe uşi închise ca să le fac treaba în interesul lor… trei luni de zile, degeaba. La tine a durat mai puţin de 3 zile aşteptarea. Ata ete, când vrei cu adevărat să faci un lucru ca lumea trebuie să perseverezi. Deh.

  merci de înţelegere

 • 120

  @ Habarnam: gata, l-am sters, i-am spus si eu cam acelasi lucru in mail dar vroiam sa vezi ca omul chiar te-a luat in serios si se chinuie putin sa dea de tine :) sper sa aveti parte de o colaborare in toata regula. cat despre intamplarea cu institutiile de stat despre care zici, asta chiar pare super subiect ptr ca din pacate nu e singulara, am mai auzit oameni plangandu-se ca nici sa vrea nu pot sa faca bine

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 18:13:22 | Raporteaza
 • 121

  Doamna Dora 114. Nu am stiut ca a jignit-o pe doamna Ana. Eu nu citesc toate postarile impricinatului. Doamna Ana e persoana publica, dumneavoastra, asisderea. Faceti cum credeti de cuviinta. Eu unul ma simt excelent si aici si dincolo. Sarutmana !

 • 122

  @Geluodagiu: am inteles ca fiica cea mica a ramas (s-a calificat) la Vocea Romaniei, azi e la tv inseamna (parca azi e emisiunea), ii tin pumnii

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 18:20:33 | Raporteaza
 • 123

  121

  Vai cum mai aparam noi persoanele publice cu insinuari murdare ca cele de la 87! Ce mielusei mai suntem! Cum ii credem pe toti prosti! Cum ne mai facem noi la 121 ca n-am inteles ce zice “doamna Dora” la 113, doar, doar o iesi ceva!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 18:32:06 | Raporteaza
 • 124

  Dora,

  Multumesc mult ca te gandesti la Monica. Eu am retineri in legatura cu Vocea Romaniei, cu x factor sau alte asemenea formatate de emisiuni tv. Nu cred ca au mare legatura cu muzica. Mai degraba emisiunile astea vand povesti Otviste: copii orfani, saraci, parasiti de parinti plecati prin alte tari sa capsuneasca, boli incurabile, multe lacrimi, cateva nedreptati evidente ale juriilor, menite sa creasca numarul de sms-uri…

  Trist este ca multi copii spera in sansa lor de a deveni artisti, nestiind prea multe despre televiziunile comerciale.

  Multumesc inca o data pentru urare! Sper sa-i foloseasca in adevaratul ei drum spre sufletele oamenilor, prin muzica.

 • 125

  @Geluodagiu: stiu, nici eu n-am o parere foarte buna despre emisiunile de genul dar ma uit cateodata si din 100 de oameni tot sunt cinci care au legatura cu muzica si-mi place ca incearca sa se afirme, bravo lor! Ca in rest e o mare porcarie asta e partea a doua. Mie mi-a placut de ea chiar daca nu stiam atunci a cui fiica e, macar pentru ca a ales o piesa grea, putea sa aleaga ceva usor si comercial. Si mi-a placut si ca l-a ales pe Moga, inseamna ca stie foarte bine ce-si doreste. Iar daca doreste sa cante va canta, nu datorita show-ului ci pentru ca vrea ea asta si pentru ca o tine si vocea.

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 19:02:46 | Raporteaza
 • 126

  Goco: termina ma cu imbarligaturile. Cu tine nu se poate discuta normal. Te legi de orice, intrigantule !……….. Coane Gelu: sambata iar ma duc la o nunta de smecheri. La un instalator. Nu am vrut sa te felicit pentru nunta fetei, ca si dumneata interpretezi totul. Pana si nuntile la care ma duc. Cand ti-am laudat-o pe Ana (pe drept !) ai spus ca te lingusesc. Cand am spus ca nu am votat referendumul, ca m-am razgandit, ai spus ca am zis asta ca sa le fac placere fetelor de la pistol.

 • 127

  Dora,

  Monica a cantat joia trecuta in clubul TRIBUTE:

  sphotos-g.ak.fb../

  sphotos-c.ak.fb../

  MARTI 13 Noiembrie Ora 20:00 la MUSIC CLUB, va canta iarasi. Daca ai timp, as fi incantat sa o vezi si asculti.

 • 128

  Dora draga, pe-aici mai TOTI, cu foarte rare exceptii (tu, Junghiul, alti 2-3 max) sunt cinici si-ai dracu’ de nu se vad. :lol: :lol: Las’ ca stii ce spun… Morala asta ieftina e doar pauza dintre meciuri. Cand recuperam inaintea reprizei a noua. Cere-le scorpionilor sa fie altfel… Si da, ma refer si la papusile suave de dincolo, care acum au fost doar prinse temporar in colt, dar abia asteapta sa atace ELE din nou, mai tarziu, ceva sau pe cineva pe-aici. :)

  Te-as intelege daca ne-ai banna pe toti astia de-acum si ai aduce cateva autoare noi, poate ceva mai dashtepte. Ca, s-o recunoastem, adorarea kacatului lui Raj de la Ana e totusi o gluma proasta (cand se lungeste tot asa de saptamani intregi), ce scrii tu intereseaza pe 2-3, iar altele sunt dar nu egzista (si nu, nu le alunga barbatii astia cinici, ci-s ele proaste de mor, lemn, “regn mineral” :D ).

  Tu insa, cum bine stim, ti-ai cam bagat picioarele. Site-ul asta e o povara pt tine, iar daca n-ar mai comenta nimeni si-ai pune doar tu cate un text din joi in Paste ar fi minunat. ;)

 • 129

  Raj,

  Distractie placuta, la nunta.

  Eu cred ca tu intelegi, ca fac glume. Daca nu intelegi atunci inseamna ca iei in serios ce spun si nici asa nu e rau. Numai sa nu crezi ca spun anumite lucruri, cu rautate.

 • 130

  Gelule, nu-ti fa probleme. Te-a inteles foarte bine. Dar isi bate joc. Nu degeaba avertizeaza Cosa pe toata lumea ca nick-ul asta nu-i deloc inofensiv. E diabolic, nu inofensiv.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 19:27:26 | Raporteaza
 • 131

  @Florin: ce spun eu si ce intelegi tu…in fine, site-ul asta chiar nu e o povara pentru mine, povara sunt comentariile inversunate din motive (desigur, din punctul meu de vedere) puerile si cu care nu stiu cum sa ma descurc din motive de cenzura. Pentru ca nici nu vreau sa iau apararea nimanui. Si pentru ca nefiind aici mereu nu stiu nici de ce si nici cum incep impunsaturile. Scorpionii nu se vor schimba. Nici berbecii, nici varsatorii, nici pestii, nici taurii, nici racii, nici gemenii, nici balantele, nici fecioarele, nici sagetatorii, nici capricornii :) (sper ca n-am uitat pe nimeni) iar cat priveste textele mele te asigur ca sunt citite de mai mult de 3 :) poate in jur de 5 iar asa, legat de comentarii, ti-am spus ca eu n-am o problema, nu importa cati comenteaza sau nu la mine -asta e chiar chestia care ma intereseaza cel mai putin, as vrea insa in rest sa se bata oamenii pe idei nu pe cine-a spus primul p…la

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 19:27:52 | Raporteaza
 • 132

  ce “idei”? :) nu vezi ca, eu unul cel putin, am vorbit absolut degeaba mai sus? si nu-i prima oara ca se intampla..

  le doare undeva pe toate de idei, motive, ameliorari eventuale de situatie, intelegere etc… mai toti si toate au “ideile” lor fixe in cap, iar alea nu se dezbat. :P

 • 133

  @Florin: bun, sa zicem ca ai dreptate si ca nu le pasa de motive, intelegere etc, etc iar ideile fixe primeaza. De ce ai tu senzatia ca vei schimba instant toate parerile de aici sau din alta parte cu acelasi model de idee fixa cum ca tu trebuie si esti in masura sa dezbati ceva – ceva ce e altfel tu insuti spui (si pari foarte convins de asta) ca e deja betonat in mintile altora?

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 19:38:32 | Raporteaza
 • 134

  nu inteleg ce spui. doi oameni pot avea pareri divergente, dar mai pot totusi conversa (iata, ca tine si mine, si-acum si altadata). ca-si schimba unul sau altul parerea, nu asta-i esentialul…

  Dincolo chiar sunt unele care n-au capacitatea asta normala de a comunica. Ele impun. Sau bat campii cu tampeniile pe care si le baga singure in dibla. Trecand desigur fudule de nu se poate pe langa altii, cu coada pe sus.

  Atitudinea asta si nu alta provoaca la randul ei dispret. Si e pacat ca nu le-ai tras si pe ele putin de urechi, ca n-au fost si nu-s deloc inocente. ;)

 • 135

  aa, si sa stii ca n-ai fost deloc fair. :) ai preluat si tu limbajul acela cu “obsesia cu blogul Norei” papagaliceste (femeie, deh).

  hai sa te-ntreb ceva (ca-i atat de evident): da-mi tu exemplu de alte doua site-uri pe tot net-ul asta care sa aiba chiar in halul asta (peste 95%) aceiasi comentatori, aceleasi gravataruri, aceeasi indivizi pe ele. nici tu nu vezi ca blogul ala al ei nu e decat budoarul din care ies si intra de aici, iar linia de demarcatie e aberanta si pur arbitrara?

  iti spun eu: aia care NU vorbesc deloc de asta sunt dusi cu pluta si perfizi. nu invers. :P

 • 136

  @Florin: ele sunt fete :) voi sunteti (sau ar trebui sa fiti) cavaleri ;) – am vrut sa csriu mai multe dar iar mi se va spune ca nu sunt destul de feminista si ma abtin

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 19:57:15 | Raporteaza
 • 137

  @Florin: no (adica na cu a fara caciula ca-s ardeleanca ce haiu meu) amu io-s aia perfida si dusa cu pluta. no bine. n-am preluat nimic da doua zile mi se pare cam mult pentru o dezbatere pe aceeasi tema, e mai mult decat pentru referendum

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 19:59:31 | Raporteaza
 • 138

  :lol: oricum, asa mai merge. cinste tie atunci, stiu ca e greu cu diplomatia. :D

 • 139

  Am sosit! Ia sa vedem daca a fost liniste pe aici, asa cum am spus la pranz.

 • 140

  #137 ei, nu-mi pune acum vorbe in gura, tocmai te laudasem… :(

 • 141

  @Florin: :) )

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:01:49 | Raporteaza
 • 142

  stai ca s-a intors salvatorul bufnitelor moarte devenit filozof. :lol:

  liniste, ba, sa auzim ce spune!

 • 143

  @Florin: ai pus pariu? Obama sau Romney? (eu la Dinamo- Steaua le-am luat piuitul baietilor ca am pus pariu ca Dinamo conduce la pauza dar castiga Steaua si am avut cota de 26, pacat c-am pariat doar 1 leu :) )

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:04:40 | Raporteaza
 • 144

  Se pare ca a fost liniste.

  Dora, iepuroaico, iti multumesc pentru publicarea scrisorii.

  Goco, ti-am spus sa apelezi la nickul “Goco”. Nu mai comenta sub “Mos Plex”. Sub “Elrey” ai fost slabut si te-am contracarat puternic, sub “Alina” ai fost o curvistina de slaba calitate, sub “Mos Plex” esti mai destupat la minte, dar foarte scarbos si alunecos. Te rog sa revii la nickul Goco. Acela mi-a lasat in ultima parte a conversatiei noastre, inainte de a-ti da sufletul, o impresie buna. Asa ca ar fi bine sa revii la Goco. Sper ca nu ma urasti, n-ai avea de ce, dupa ce ca te-am sustinut.

 • 145

  Stai linistit Danny. Goco nu te uraste. El pe mine ma uraste. Observ cu tristete ca si Florin tinde sa devina un goco.

 • 146

  @Danny: Iepuroaico?! da de ceeee?!

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:11:28 | Raporteaza
 • 147

  @Danny: adica nu puteam si eu sa fiu un animal mai darz, mai hotarat? :) Nu meritam eu asta?!

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:13:15 | Raporteaza
 • 148

  iese Obama :) dar multe n-or sa se schimbe, cand corporatiile au bagat bani si la unul, si la celalalt, ca asta-i “democratia” moderna.

 • 149

  observ si eu cu tristete ca …pe Raj il mananca puternic limba lui maro de mandru vidanjor. Si nu de ieri, de azi. Nu-l bagi in seama, dar insista. Iar de moralisti ieftini si fara haz mi-e asa o siiiilaaaaa… :(

 • 150

  Dora, te inteleg mai mult decat crezi. Cel mai bine ar fi sa se comenteze on-topic. Si asa la o saptamana sau doua sa fie un articol despre Goco ca sa-si poata DANNY si indianul spune parerile. Ei nu mai au alte subiecte. Incerci sa zici altceva, sa cauti o tema de dezbatere, dar ei nu si nu. Vor sa vorbeasca doar despre Goco. Cam ciudat!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 20:16:59 | Raporteaza
 • 151

  @Florin: mie mi-a placut asta youtube.com/wat../ si asta youtube.com/wat../ (facut dupa porcaria aia care a rupt topurile Gangam style…) dar da, cred ca oricum e razboiul corporatiilor

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:19:39 | Raporteaza
 • 152

  Cosa, ce comentariu sa-ti trimit? A fost deja publicat.

  Florin(a), manca-mi-ai vrejul de curvistina, nu prea ti-a priit nickul feminin, nu-i asa? O luasesi si tu tare rau pe aratura. Daca apareai fara semnul intrebarii, te lua Cosa la maciuci si te intreba de pedichiuri. Iti cam place sa bagi strambe pe aici, sa intariti, sa provoci, sa te distrezi, efeminatule. Cum il vezi pe Raj ca linge o femeie( expresia iti apartine), hop si tu, la concurenta cu el. Parca iti pare rau ca n-ai succes la lins de veverite si arunci cu pietre in oricine. Sa vezi maciuci de la mine pe seama transformarii tale, de-acum incolo, daca nu esti cuminte. Vorbesti de fetele alea, dar tu le intreci de sute de ori in barfe si alte otravuri aruncate peste gard, pe sub pres.

 • 153

  @Danny: eu stiu ca tu abia ai venit dar noi trecusem deja la alt subiect, zi si tu macar pe cine dai de castigator in SUA ca asa, amenintari si cearta – au tot fost zilele astea pe aici sa nu mai spun ca Florin abia asteapta sa te nacajeasca

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:23:56 | Raporteaza
 • 154

  Dora, te alint “iepuroaica”, deoarece esti tare frumusica si sensibila ca o iepuroaica. Lasa darzenia pentru barbati. Normal ca meriti mai multe.

  Goco, ce am vorbit eu cu tine? Schimba-ti dracu’ nickul ca te iau la palme, sa stii! Unde m-ai vazut pe mine vorbind numai de tine? Esti tampit, ce dracu ai? Crezi ca esti vreo personalitate sa vorbesc tot timpul de tine? Nici nu eram sigur daca esti tu, papitoiule! Vezi cum vorbesti pe aici, nu mai jigni, nu mai intarata lumea si ai grija cum vorbesti cu Raj, ai inteles?

 • 155

  In USA va castiga Obama. Sa vedem cine va castiga la noi. Am multe sa va spun dar nu stiu cum.

 • 156

  @Danny: pai cum nu stii cum? trimite text la schimb de tabara ca eu il public. Dar in legatura cu alegerile nu cu scandalul

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:30:53 | Raporteaza
 • 157

  @Pleksi: tu la alegeri pe cine vezi castigator, nu, nu va intreb pe toti degeaba, la noapte se vor da rezultatele si eu sunt curioasa de fapt care va fi schimbarea la noi daca va castiga Romney – ca se tot anunta schimbari

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:33:28 | Raporteaza
 • 158

  N-as putea da un pronostic, ca nu sunt chiar la curent cu situatia dar mi-ar placea sa castige tot Obama.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 20:39:03 | Raporteaza
 • 159

  Danny e o comoara si pt site-ul asta, si celalalt, eu nu vreau sa-l supar prea mult. :P

  Ciudat ca doctorii romani l-au gasit sanatos tun (cand nu-ti trebuie cunostinte medicale sa-i pui diagnostic :) ). Si-auzi la el, nu stie de ce se holbau altii ciudat la el in toaleta, cand voma peste tot, atent doar sa nu-si pateze sortuletul. Pai i-ai stropit pe toti ceilalti, aiuritule! :lol:

  ps: cu “Florentina” da-i inainte. esti poate singurul care n-a observat ca comentam tot ca mine, la masculin. i-am incurcat doar pe pacalici ca tine, care nu mai puteau sa se ia asa de o femeie. :lol: (poate-ti mai aplic terapia, ca-i buna)

 • 160

  Mai, pandorienilor, eu inteleg sa mai trimiti o sageata-doua otravite, mai faci un misto de cineva pe aici, mai radem putin, dar nici asa cum ati procedat voi trei: Goco, Cosa si Florin cu pandorienele de dincolo. Parca ati tampit in ultimul hal, s-a vazut clar ca sunteti dementi, frustrati, paranoici.

  Cosa a tampit in ultimul hal si lua toate comentariile Norei, le aducea aici si le interpreta, analiza, ce dracu’ le facea. Era incurajat de Goco, care ajunsese in culmea masturbarii existentiale, iar Florin se hlizea de toti si baga in continuare strambe. Ati ajuns sa amenintati niste fete pe net, inseamna ca sunteti nebuni. Ati intrecut orice masura, motiv pentru care am intervenit. Nu se mai putea discuta nimic constructiv din cauza voastra.

  Nu mai provocati mult in halul asta, ca-mi voi scoate palosul ala mare si greu si va decapitez pe toti 3 dintr-o lovitura.

  Hai, si acum vreau liniste si pace pe aici. Vreau sa vina fetele de dincolo si sa comenteze mereu si aici. Repet, o ironie-doua, merge, dar fara jigniri grosolane.

 • 161

  Nu cred ca s-ar simti la noi schimbarile din SUA. Nici acolo nu cred ca se va schimba prea mult chiar daca s-ar schimba presedintele.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 20:40:47 | Raporteaza
 • 162

  @pleksi, all: sunt deci deja trei obama virtuali plus unul de la frate-meu sub forma de sms versus un romney – eu care cred (desi nu vreau) ca o sa castige romney, nu stiu de ce, am senzatia ca asta e cumva trendul

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 20:41:10 | Raporteaza
 • 163

  Eu cred ca oricine va castiga nu va putea face politica de capul lui. Altii comanda, nu presedintii.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 20:42:23 | Raporteaza
 • 164

  propun sa-l puna pe Danny controlor de bilete dincolo, cand ni se ascund comorile discutate! (il schimba ele dupa 3 zile, cand iar il banneaza :lol: )

 • 165

  Dora, lucrurile sînt cum nu se poate mai simple.

  noi,suavele, sîntem aşa cum ne ştii de cînd am apărut pe site, nu ne-am schimbat un milimetru. :) dovadă stau mai ales textele Anei. (ca să nu amintesc de efectul apariţiei Anei asupra site-ului :) )

  de ce ne-am schimba acum? de dragul cinicilor? :lol:

  unul chiar recunoaşte că vine aici doar în speranţa că rămîne frapat de ceea ce găseşte. ba, cînd i se pare că atmosfera nu e pe gustul lui, provoacă mizeria ca apoi să poată chicoti de pe margini şi să aibă ce bîrfi. şi asta a recunoscut-o, cu altă ocazie. :lol:

  şi nu cred că ne poate contesta cineva dreptul de a comenta oriunde în lumea asta. inclusiv (sau mai ales) aici.

 • 166

  Dupa cum cred ca si in Romania chiar daca ar castiga Antonescu schuimbari majore de politica nu se vor face. Mai ales in cea externa. Jocurile se fac in alta parte. Chestia asta cu alegerile e praf in ochi

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 20:44:27 | Raporteaza
 • 167

  multumesc dora! n-am primit nici un email de la tine (am verificat si-n spam), probabil am scris eu adresa gresit, sau ai trimis tu la «.com» in loc de «.fr». oricum, i-am scris lui habarnam la adresa fara liniuta, si vad ca deocamdata nu s-a intors emailul. merci inca o data :*

 • 168

  Valonash, daca ti-as sti adresa, ti-as trimite prin posta un vibrator de Craciun. Nu glumesc si chiar nu-s cinic. Dar s-o gasi ceva sa te mai inveseleasca si pe tine, nu stiu… :roll:

 • 169

  Florin(a), nu-mi interpreta vomele mele din toaleta, ca s-ar putea sa te umezesti. Am fost atat de atent, incat n-am stropit pe nimeni, asa cum faci tu cand esti treaz si ,chipurile, sanatos.

  Cum sa nu-mi dau seama ca esti tot tu, acelasi tu, spumegator de bale la gura si imprastietor de venin, cand singur ai si recunoscut? Dar cand voi avea chef, imi voi rezerva dreptul sa te maciucesc cand voi vrea Io.

  Pe cine naiba credeai tu ca pacalesti cu nick-ul ala, efeminatule? Macar sa fi luat o miuta de la un mascul de pe aici. Cred ca te-ai fi simtit minunat. Sau poate ca deja ai luat.

 • 170

  Dar vezi Dora subiectul e despre patologie virtuala. Lumea vrea iar sa-si incordeze muschii…

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 20:51:32 | Raporteaza
 • 171

  uite, si lui Danny i-as trimite tot un vibrator, cadou. Da’ o sa si-l bage in gura, aiuritul, ca nu stie ce-i ala. :) Face popcorn din masele.

 • 172

  DANNY si indianul sunt in misiune. I-au trimis sefele lor cu obiective clare.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 20:55:46 | Raporteaza
 • 173

  nooo, ca io ma prapadesc de ras. :lol:

  ce si-o fi zis oare Danny: daca Raj are succes cu kacatul, ia sa sara si el cu “Amintiri din Vomitoriu”. :lol:

  ps: Dora, pe Danny putem sa-l mai luam usurel la misto, nu? ;) N-ai grija, cand sare rau calul dau eu usor inapoi. Ca nu pot (chiar nu pot!) sa-l iau pe-asta vreodata in serios. :D

 • 174

  Dora, barbatii sunt cavaleri cu doamnele. Sau cele care se comporta cel putin ca atare (ca tine, iata). :P

 • 175

  Dora, ţie nu pot să-ţi fac niciun proces de intenţie sau reproş, crede-mă, eşti prea de buna credinţă şi aş face o nedreptate.

  eu citesc, uneori retrospectiv, absolut toate comentariile (şi) de pe aici şi înţeleg foarte bine ce se întîmplă, greu îmi scapă ceva. şi ştiu cît de greu este să stăpîneşti situaţiile astea conflictale care tot răsar din senin, eu chiar n-aş şti ce să fac în locul tău. te amir că reuşeşti să faci faţă. :)

 • 176

  “eu citesc, uneori retrospectiv, absolut toate comentariile (şi) de pe aici şi înţeleg foarte bine ce se întîmplă, greu îmi scapă ceva”

  opsedatoooooo! :lol:

 • 177

  adică eu vorbeam mai devreme cu tine pentru stimatul auditoriu, de fapt. ;)

 • 178

  adica incercai sa bagi si tu degetul tau mic in kuruletzul altuia. pai …nu exact asta spuneam? :lol: QED, thanks!

 • 179

  @Valone: stii bine ca acum toata lumea citeste si fiecare va comenta pro sau contra dar Florin chiar facea o gluma @Florin: haide mai (ca sa nu cumva sa fiu prost inteleasa la noi, in Satu Mare – măi – e o chestie prietenoasa) recunoaste

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 21:20:46 | Raporteaza
 • 180

  @Florin, Valone: oioioi :)

  Dora Constantinovici
  2012-11-06 21:22:45 | Raporteaza
 • 181

  Buna seara!

  Elena este numele meu. Lucrez in justitie. Citesc si tensiunea pe care o descopar, seamana foarte mult cu ce se intampla zilnic la locul meu de munca. Am sa va spun ce inseamna sclavia in Romania. Sunt sigura ca nu stiti ce se intampla prin birourile din justitie.

 • 182

  Auzi, papagalu cu vibratorul? Uite, eu iti propun sa te iau cu picamerul, ce zici? Este mai strasnic, mai barbatesc. Sau nu te multumeste nici asta, Florentino? Vad ca iar ai inceput sa dai citate din altii si sa le interpretezi dupa mintea aia a ta colturoasa. Dar lasa, te voi lua la picamer in fiecare zi, sa vedem care e mai tare. Iti promit treaba asta. Adevarul e ca-mi trebuie putin timp pentru asta.

 • 183

  :lol: lume “noua”!

  (sa vezi iar balci, cedez microfonul :) )

 • 184

  sezi bland, Danny, hai sa vedem ce vrea “elena” acum. Promite sa fie interesant. ;)

 • 185

  Pai, la cate limbi ai bagat tu Florine la altii, de ce nu ti-ar baga si Valonash un bat in fund? L-ai merita din plin, a, si prin gurita putin.

 • 186

  Buna, Elena! Ma bucur ca ne abordezi pe aceasta platforma. Ne citesti de mult timp? Despre sclavia din Romania? Subiectul este foarte interesant, tocmai ma uitam zilele trecute la sclavia din Romania. Ma refer la cazurile de sclavie in munca. Iti sugerez sa scrii un articol, apoi sa venim fiecare cu comentarii.

 • 187

  Tensiunea pe care o descoperi aici, pe Pandora’s? Seamana mult cu ce se intampla la locul tau de munca? E grav daca este asa. Lucrezi in justitie, probabil esti judecatoare.

 • 188

  Buna seara, iubito :)

  io stiu doar de sclava Izaura cu gaura si de una Mihaila care lucra parca si ea prin ceva cu justitia, dar avea oua prea mari. Ia zi-ne tu de tensiuni, sclavie si birouri, ca suntem toti deja siderati, cu gurile cascate (mai putin Danny, ca asta a ramas cu gura cascata de la bufnitzele care nu zburau, indiferent cat le dadea de pamant).

 • 189

  Elena Conta?! Băi, dă-mă dracu!

 • 190

  Mai, papagalule, dar de sclava Florentina n-ai auzit? Aia care o lua tot timpul in sus pana i s-a stricat si nickul si a devenit, chipurile, mascul. Daca tot stai cu gura cascata, asa cum recunosti, atunci ia de la mine si o bufnita. O preferi vie sau moarta?

 • 191

  Aaa, se putea sa nu apara si elefantul Cosa? Ce-i, ma, iti miroase de la distanta a veverita? Ia du-te tu si vorbeste cu Goco.

 • 192

  danutz, sperii fata. mai tacidracu

 • 193

  nu-i nimic, Dora, ce spune Florin nu mă atinge în niciun fel, a reuşit o dată să mă păcălească şi m-am imunizat pe viaţă. :)

 • 194

  Haide Elena! Curaj!

 • 195

  Valonash, cu ce anume te-a pacalit Florin? Asta nu stie sa pacaleasca. El reuseste sa se pacaleasca singur cu Florentina.

 • 196

  cu ce, iubire? :roll: sau iar ma iei cu “secrete” intre mine si voi?

  parca atunci, cand v-am inchis blogul asteptand doar sa-si ceara tupeista aia scuze (si nu si le-a cerut), erai muuuult mai intelegatoare si-mi multumeai pt cate chestii tehnice ai invatat de la mine. :) ia vezi, ca mi-am salvat pagina aia de la admini…

 • 197

  Elena, scrii articolul? Te asteptam!

 • 198

  Când apare pe aici câte o “comentatoare nouă” nu ştiu prin ce asociere psiho-lindicoasă îmi vine în minte expresia “am futut un cal în pizdă şi-am crezut că era iapă”!

 • 199

  ba, sa nu fii tot tu, ca de data asta mi se face sila. serios! :)

 • 200

  Cosa, daca nu reusesti sa te regulezi singur, poti chema ajutoare. Florentina de abia asteapta.

 • 201

  No, pe pu.lă-i povestea. S-o speriat.

  Speram că-i vorba de niscaiva sclavie sexuală…

  Îmi curgeau balele p-aicea, de psihopat ce sunt!

 • 202

  Citesc de ceva timp articole scrise pe voxpublica si acolo am descoperit existenta acestui loc, unde am inteles ca femeile isi pot face publiuce parerile despre societatea pe care o conduc barbatii. Nu am nimic impotriva conducatorilor. Eu nu conduc niciodata masina atunci cand ma deplasez cu familia sau doar cu sotul. Am incredere in stofa de conducatori a barbatilor. :) Nu vreau sa intru in conflictul dintre genuri sau sexe, mai cu seama ca tensiunile zilnice pe care cu greu le mai suport la serviciu, sunt create in mare parte de femei. Nu sunt o priceputa in privinta scrisului de articole. Am destule insa de povestit si o voi face, asa cum voi putea, atata timp cat interesul va exista.

 • 203

  încă te mai mîndreşti cu ce-ai făcut atunci şi asta spune destul despre tine, Florine. :)

  dar trecutul e trecut. definitiv. ;)

 • 204

  incredibil! Valonash, tu iti dai seama cat de ranchiunoase sunteti?! :lol:

  pe bune, n-am pomenit asa ceva! io n-am nici “mandrie”, nici regrete, nici nimic, ca ce-a fost a fost (demult), v-am dat ce era al vostru, v-ati descurcat super si gata, ce te mai tot reintorci la ce-a fost?

  de-aia ti-ai regasit tu prune in gat astazi?! ca ti s-a nazarit nu stiu ce “pacaleala” de-atunci? n-a fost deloc pacaleala, ci lectie de viata. corecte n-ati fost voi. si gata, ca mi-ajunge cu subiectul asta, bateti campii cat vreti…

 • 205

  Până aici , e bine!

  Dar pe noi ne interesează ce nebunii se întâmplă prin birourile alea.

 • 206

  Asa este, Elena. Femeile pot discuta deschis pe aceasta platforma, femeile trebuie sa-i critice pe barbati aici, femeile trebuie sa fie majoritare aici. Putinii barbati de aici sunt obligati sa fie cavaleri. Cei care nu reusesc dispar. Nu-i cazul lui Florentin/a, el/ea nu este nici femeie, nici barbat, este de genul neutru, adica 3 zile e femeie, 3 zile e efeminat. Poti scrie un articol. Interes exista, mai ales de cand 3 prapaditi de la Rasarit au acoperit platforma cu bale, spume si vome.

 • 207

  Valonash, te rog mult, nu mai scormoni Florinul in rahat, ca, zau, ne-am plictisit toti de explicatiile si analizele lui cu “stai sa recapitulam”, etc. N-ai ce sa vorbesti cu Florin, nu ti-ai dat seama pana acum? Vrei sa te jigneasca in continuare? Hai sa discutam despre altceva.

 • 208

  nici vorbă de ranchiună, Florin. e doar precauţie, dacă mă înţelegi. :)

 • 209

  lasă, Danny, de ce să plece băiatul nelămurit? :roll:

 • 210

  Si tu crezi ca-l lamuresti? Nu-l stii cum e? Mi-e sa nu te jigneasca din nou. Ai grija!

 • 211

  N-are cum să plece nelămurit. S-a născut lămurit.

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-06 22:28:14 | Raporteaza
 • 212

  Eu nu lucrez în justiție , dar astăzi am fost la tribunal să consult un dosar. Doamnele de la arhivă m-au privit bănuitor și m-au avertizat să nu sustrag file din dosar. M-am conformat… În rest, nu am văzut nimic suspect, Elena!

 • 213

  nu sunt eu Elena aceea, ai înţeles, Florine? că la cum te ştiu te mănâncă în momentul ăsta curiozitatea

 • 214

  Reactiile barbatilor la aparitia mea, nu ma sperie. O consider normala. Inteleg suspiciunea legata de numele meu. Nu este in totalitate cel real. Incerc sa ma protejez de cei care ma pot recunoaste si imi vor face sclavia si mai greu de suportat. Nu ma sperii pentru ca zilnic sunt in contact cu publicul si va inchiputi cate tipuri de caractere se perinda zilnic prin tribunal. Oameni cu probleme adevarate ori inchipuite. Barbatii inteleg mai bine ca si noi avem probleme. Nu am nimic nici cu femeile dar cu ele e putin mai complicat.

 • 215

  “îmi vor face sclavia şi mai greu de suportat”? :D sunteţi suprasolicitată serios la locul de muncă

 • 216

  S-a nascut lamurit, papitoiul ala, Nastasia? Las-o incolo de situatie. Ce lamuriri sa aiba caraghiosul?

  Elena, nu conteaza numele tau pana la urma, important e sa comunici cu noi. Cine sa-ti faca sclavia mai greu de suportat? Stai linistita, nu-ti face nimeni nimic.

  Alexandra, tu ai vorbit vreodata cu mine?

 • 217

  Danny, e politically correct să scormonești Florinul prin rahat , dacă slujești o cauză dreaptă, nu-i așa?

 • 218

  cred că o dată

 • 219

  Nu, Junghiule, voi trage apa dupa Florin, atat. E cel mai corect.

 • 220

  Aha!

  Deci fără politică!

  Am înțeles!

 • 221

  bai opsedatilor! :lol:

  se-ntoarce omul de la masa (mmm, sushi) si peste ce da?! :lol: ia nu ma faceti “important” si nu-mi dati atata atentie, ca se oftica alta pe dincolo. ;)

  @Elena, pe-aici multe “femei” au avut si au koaie. de-aici suspiciunile, draga. :)

  @junghiule, io tocmai ii spusai lu’ Dora ca tu nu erai d-ala “al dracu’”, ce-ti veni? :roll:

 • 222

  (of, ca uitai sa-mi schimb profilul… asa da, sa se excite Danny :P )

 • 223

  Alexandra, spune si tu cateva lucruri despre tine. Vreau sa-ti aud cateva pareri despre viata, principii, in general. Cu alte cuvinte, vreau sa comunicam. D-aia ne aflam aici. Sa comunicam, sa glumim, sa ne simtim bine, nu sa ne jignim tot timpul. M-am cam sictirit de jigniri. Politica e plina de mizerii, jigniri, gasti, tradari si tradatori, pumnale pe la spate, aliante, etc. Aici vreau sa ma simt bine cu voi. Nu stiu daca cunosti ce se intampla in politica romaneasca. Dar ar trebui sa stiti tot ce se intampla. Cum cad guverne, cum apar altele, etc.

 • 224

  Sunt suprasolicitata foarte serios la serviciu. Astazi, spre exemplu, am ajuns acasa la ora 19:30. asta se intampla aproape zilnic. Lucrez si acasa si tot nu pot ajunge la zi cu lucrarile. Ieri am avut o cadere de calciu. Nu e prima data cand se intampla asta. Asa m-am hotarat sa scriu despre ce nimeni nu are curajul sa scrie. Imi voi aduna puterile si voi lupta cu sistemul. Sper ca nu voi ramane singura in demersul meu. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa lupte. Asteptarea tipic romaneasca, nu duce decat la moartea pana si a sperantei.

 • 225

  Danny, iubire, eu sunt mai obnubilatoare decât cineva anume şi asta s-ar putea să-ţi dăuneze. Stai comod unde ţi-e ţie mai bine şi nu te lega la cap cu nebunii.

 • 226

  Florin, știi vorba lui Zdreanță ?

 • 227

  aia cu “dar l-am prins, ftu-l in gura” (pe Danny)? :roll:

 • 228

  In orice tip de societate, daca ai un serviciu la stat, ai senzatia ca stabilitatea oferita de aceste locuri de munca este un privilegiu. Veniturile par decente, ai posibilitatea sa faci credite la banci pentru a rezolva unele probleme financiare de moment, ai un program de lucru in functie de care iti poti planifica timpul, in asa fel incat sa te simti om. Un om simplu, care isi educa copii, face cumparaturile, merge la un spectacol, citeste o carte.

  Timpul trece, pe nesimtite, cum pe nesimtite puterea de cumparare scade, din anumite motive salariul iti este redus, dobanzile si comisioanele bancilor cresc fara ca tu omul obisnuit sa te poti opune, presiunea asupra locului tau de munca creste direct proportional cu somajul si el in crestere. Devii dependenta de acel loc de munca in care te prinde…criza si te consideri inca privilegiata ca il ai.

  Incepi sa-ti reprosezi ca nu te-au interesat miscarile politice, ca ai fost preocupata doar sa-ti faci treaba bine, crezand cu naivitate ca toti fac acelasi lucru si ca ai considerat acel – dormiti linistiti ca ne ocupam noi de banii dumneavoastra !-, a fost ceva izolat si a afectat doar pe cei ce isi doreau o imbogatire rapida si fara munca.

  Sper sa nu va plictisesc dar am incercat sa nu intru brusc in subiect.

  Pe maine!

 • 229

  youtube.com/wat../

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 08:12:37 | Raporteaza
 • 230

  Neata ! A castigat Obamul. Era de asteptat. Asa cum am mai zis, democratii sunt mai pacifisti comparativ cu republicanii. In plus, chiar daca sunt de centru-dreapta, intotdeauna am fost de partea celor oropsiti. Albii au facut comert cu scavi, nu invers……….. Florine 149: La 149 ai zis ca, chiar daca nu ma bagi in seama, eu tot insist. De la commentul 149 pana la 230 m-ai amintit de 4 ori. Cine pe cine baga in seama ? Nu inteleg ce ti-a venit cu pseudonimul Florentina. Ai fost jalnic si penibil. Nu erai asa. Erai un softist sobru. Lasa penibilitatile pe seama vidanjorilor. Hai sa procedam in felul urmator: din secunda asta evita-ma. Sa vad cat ai sa rezisti.

 • 231

  Iaca, fleoşc!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 09:38:43 | Raporteaza
 • 232

  Junghiule, Florin este o Zdreanta! Asa ca, Florin prins cu aia in gura e poveste veche.

  Alexandra, eu ti-am sugerat ceva, tu imi raspunzi cu totul altceva. Faptul ca iti este mintea intunecata nu poate sa ma deranjeze deloc pe mine.

 • 233

  Raj, tu trebuie sa intelegei ceva, odata pentru totdeauna: Florin este mai goc decat Goco. Este cel mai jegos de pe aceasta platforma. De ce? Asa l-a facut ma-sa! N-a fost niciodata sobru, doar un pacalici imbarligator. Din asta se hraneste el. Te sfatuiesc doar sa-l iei la misto, atat si nimic mai mult, sa-ti faca placere sa faci acest lucru. Eu o sa-l regulez ori de cate ori voi simti nevoia. De ce ? Pentru ca se da smecher, dar e prost de bubuie. Nu te mai da pe langa el si nu mai incerca sa-i atragi atentia. Nu merita.

 • 234

  Dan Qijote dar cel mai pe dos de pe platforma…?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 10:49:57 | Raporteaza
 • 235

  Goco, ai grija cum te comporti pe platforma! Vezi cum vorbesti cu Raj. Ti-am spus sa apari cu nick-ul “Goco”. Nu te preface ca nu intelegi. Vreau liniste pe aici, prin asta intelegand ca voi trei sa vorbiti mai putin si respectuos. Sper ca m-am facut inteles.

 • 236

  Dan Quijote, pe cat pariem ca in doua saptamani esti iarsi out din Knoreea de Nord?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 11:07:49 | Raporteaza
 • 237

  Goco-ule, tu vrei sa te bat? Vezi sa nu te spulber de aici rapid. Ai grija cum vorbesti si ce intrebari pui! Daca nu esti in stare sa vorbesti frumos, mai bine te abtii. Ne-am inteles?

 • 238

  Me da igual, caballero!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 11:15:14 | Raporteaza
 • 239

  Elena,

  Daca nu esti doar un pseudonim folosit de altcineva pentru razboiul dintre sexe, sa nu crezi ca vei trezi cine stie ce reactii civice pe aici. Au mai incercat si altii si au esuat. Au fost redusi la stadiul de p.la sau p.zda(scuza-ma).

  Se pare ca tu ai o problema adevarata, ce trebuie cunoscuta. Dar sa nu speri ca intereseaza pe cineva.

  Sfatul meu e sa gasesti o platforma cu ziaristi pasionati de anchete, dispusi sa-si faca meseria. Aici e posibil sa afli care ar fi acea platforma, sa-ti spuna cei mai experimentati in ale blogurilor, care ar putea fi acele posibilitati.

 • 240

  :) :) :) :) :) :) Mosule,

  Buna asta cu “Knoreea de Nord”.

 • 241

  Ce, Goco, ti s-a terminat vocabularul de lb. romana si acum prinzi posturi straine? Oricum, e mai bine asa, ramai strain.

  Neatza, Gelu! Pai, daca este cum spui tu, Elena nu poate fi decat Cosa sau amaratul asta de Goco. Eu i-am zis Elenei sa scrie un articol. Sa vedem ce face.

 • 242

  Eşti bolnavă, ţi-am mai spus.

  Tu crezi că ne faci nouă necaz?!

  Tu n-ai mai vrut să scrii aici, tu ţi-ai impus să nu mai pui link-uri, nimeni altcineva nu a făcut caz pe chestia asta.

  O singură condiţie ţi-aş pune dacă aş fi Dora: odată cu link-urile să pui şi denumirea medicamentului anti-plictiseală pe care să-l ia fraierii care urmează să intre acolo sperând să găsească ceva mişto.

  Te rog frumos să stai liniştită, ia un calmant un diapazon, ceva, şi nu te duce să mă dai la procuratură pentru ce am scris aici, deoarece nu e ameninţare. Ştiu, te îngrozeşte ce am spus, te simţi ameninţată, ţi-e frică să mai ieşi din casă, dar, repet: NU E O AMENINŢARE!

 • 243

  Habarnam, tu eşti cel mai prost fraier pe care l-am întâlnit. Fără mişto!

  Cum poţi, mă, să încerci să strângi bani, punând o adresă de mail intenţionat greşită?!

  Ce crezi că poate să-ţi facă cineva rău prin adresa de mail, fraiere?!

 • 244

  binevenit avertismentul, din moment ce pericolul nu este deloc doar potenţial, dovadă cele cîteva cazuri prezente chiar pe aici. :lol:

 • 245

  Diapazonul nu e obligatoriu decât celor care vor să cânte. :lol:

 • 246

  Val_one, te rog! Doar ştii că sunt adepta fair trade şi a codului de bune practici! :lol:

  Salvaţi diapazonul! Economisiţi diapezamul! :lol:

 • 247

  totuşi, Nora, adicţia s-o trata cu diapazon şi noi n-am aflat încă… :roll:

 • 248

  @ Cosa: n-ai înteles chintesenţa lucrurilor. Dacă vrei cu adevărat să faci un bine, trebuie să perseverezi. Să faci pe detectivul, să te bati cu munţii, să investeşti bani, timp şi energie ca să răzbaţi. Altfel mă alegeam cu câteva zeci de like-uri pe Facebook, câteva cuvinte de laudă şi încurajare şi cu sute de bătăi pe umăr. Ca la români: milioane de intenţii bune verbalizate, discutate şi paradezbătute şi lăsate în stadiul de idee…

  Aşa m-am ales cu ceva concret. Bine, nu eu, copiii. O fătucă de peste ocean care a preluat iniţiativa şi sunt sigur că o va duce la capăt în stil pragmatic nord-american, ne-mioritic, ne-balcanic.

  Sau pot să-ţi dau şi o explicaţie care să-ţi convină: da bă, mi-era frică să nu mă prindă vreo urâtă să mă violeze online şi să mă lase gravid. Sau niscaiva masoni să nu-mi provoace vreun atac psihotronic virtual. Hai să fim serioşi.

 • 249

  Du-te, bă, că eşti prost de băuni!

  Şi dacă primeai toate alea câte le zici, ce ţi se întâmpla, crăpai?!

  Eu, dacă voiam să donez şi mă luam după un link fals, îmi băgam pula pe motiv de lipsă de respect sau făcut mişto şi gata!

 • 250

  @ Nora: vezi că jingle bells e mai prin decembrie … şi ăia cu martorii lui Yehova au mai mult succes la chestii d-ăstea cu prozelitismul, ia şi tu lecţii, ce naiba.

  Asta dacă nu cumva eşti de la Amway şi ne promiţi o viaţă mai prosperă, caz în care îţi urez un sincer să-ţi fie ţărâna uşoară, că ăştia nu se mai recuperează în vecii vecilor.

  Apropos, de curiozitate: ai citit titlul articolului?

 • 251

  Aha, deci reportaje subventionate prin reclame.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 19:51:18 | Raporteaza
 • 252

  Valone mai am un comentariu hard care n-ar putea intra decat via tu. La ce adresa ti-l trimit?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 20:33:43 | Raporteaza
 • 253

  Asa va vreau, Nora, Andreea, Valonash, curajoase, puternice, inteligente si sa comentati tot timpul pe Pandora’s. Sa sariti gardul, sa intrati prin gard in curtea Pandorei, acolo unde, de fapt, va este locul. Paranoia trebuie sa dispara!

  Ai vazut, Nora, ca nu te ameninta nimeni? Stiam de la inceput.

 • 254

  “adevărul şi numai adevărul” :lol:

  …rasfoiti tot blogul! :lol:

  lasa-le si adresa de email, ca doar tu esti “sefa” si nu tre nimeni sa-ntrebe pe altii cum sta treaba. ;)

 • 255

  Nu ştiu, uneori sper că totul e un vis urât şi că odată mă voi trezi la o realitate total diferită.

  Chiar toate canalele media şi chiar toţi nenorociţii de politicieni români sunt la mâna unor mafioţi politico-securişti – cozi de topor ale jidánilor?!

  Un român (un pedelist sau ce este, unu Mihail Neamţu) a recitat la un eveniment (nici nu contează care) această poezie a lui Radu Gyr:

  „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,

  nu pentru pătule, nu pentru pogoane,

  ci pentru văzduhul tău liber de mâine,

  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  … „

  A cărei continuare o găsiţi aici: http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/ridicate.php

  Atât a făcut. A recitat această poezie.

  Iată numai o parte din reacţiile jidánilor:

  „Domnul Mihail Neamţu a ales să promoveze ideologi legionari care au fost şi rămân responsabili pentru crimele comise împotriva cetăţenilor români vinovaţi de a se fi născut evrei. MCA România consideră scandalos, revoltător şi împotriva legislaţiei în vigoare în România discursul domnului Neamţu din 5 noiembrie, susţinut la evenimentul public de lansare a unei noi alianţe politice. (…) Dacă, în trecut, domnul Neamţu, atunci când a îmbrăţişat doctrina legionară, a avut posibilitatea şi scuza să invoce lipsa de educaţie cu privire la crimele împotriva umanităţii comise de legionari, în prezent, conform informaţiilor publicate în presă, domnia sa se face vinovat de incitare la extremism, de ignorare deliberată a antisemitismului promovat de legionari, de promovarea publică a unor personaje de la marginea societăţii, care poartă responsabilitatea multor crime împotriva umanităţii”

  „în lipsa unei delimitări clare a conducerii noii grupări politice de atitudinea şi declaraţiile domnului Mihail Neamţu echivalează cu o aprobare tacită a unor viitoare politici vădit antisemite”

  Am ajuns să nu mai putem recita în ţara noastră o poezie patriotică extrem de corectă din punct de vedere politic, fără să sară jigodiile de jid&#225ni ca arşi.

  Incredibil!

 • 256

  Lasă Cosa, că nu mor caii când vor câinii!

 • 257

  Ofranda

  Din ranile si’nfrangerile noastre Intindem punte noilor destine O punte de margean peste dezastre, S’o urce pasii lumii care vine.

  Cu orisicare rana care doare, Din orice razvratire mai adanca, Am pus o za pe piepturi viitoare Si-o spada grea in maini ce nu sunt inca.

  Iar daca-am plans, din lacrima maiastra Va creste-o mangaiere de matase Pe care maine unii au s’o lase La alte frunti ce cresc din fruntea noastra.

  Iar daca’n noaptea smarcului si-a roatei Inchidem lanturi, inima si rana, Din daruirea noastra subterana Va creste paine pentru foamea gloatei.

  Radu Gyr

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-08 10:43:50 | Raporteaza
 • 258

  „Cum o țară majoritar ortodoxă, poate fi și majoritar coruptă?”

  Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 15:45

  Într-un dialog privat, fostul episcop de Hildesheim, Josepf Homeyer, întreba pe teologul ortodox Radu Preda, cum se explica faptul că o țară majoritar religioasă este majoritar coruptă. Întrebarea este cu atât mai pertinentă, cu cât procentul corupției din România tinde să fie unul dintre cele mai mari din Uniunea Europeană (cf. Corruption Raport, Special Eurobarometer, 374 – 2012). Totodată, în statisticile privind religiozitatea țărilor membre U.E., țara noastră, România, ocupă un loc fruntaș, cu un procent de 89% dintre cei intervievați (WIN-Gallup International Global Index of Religiosity and Atheism – 2012). Întrebarea nu este una menită să ne jignească Biserica și neamul. Totuși, vom reformula întrebarea în funcție de contextul real al situației, spunând: „Cum o țară majoritar ortodoxă, poate fi și majoritar coruptă?”. Există vreo legătură între ortodoxie și corupție? Nici vorbă. Atunci? Corupția nu se limitează doar la nivelul ortodoxiei românești, ci, după cum vom vedea, este din plin prezentă și la alte confesiuni creștine, reprezentate chiar în zona noastră. În orice caz, de la bun început e clar că nu pot da un răspuns acestei probleme într-un articol de ziar; o problemă care scoate la suprafață un cancer vechi de 20 de ani pe care societatea post-comunistă românească împreună cu Biserica îl au și refuză să-l trateze corespunzător. De aceea, scopul acestui articol este să-l catehizeze, adică să-l învețe pe omul de rând cu realitatea de facto în care ne manifestăm. Și eu, ca român, creștin-ortodox, am o parte de vină la situația aceasta.

  Din perspectivă social-teologică, aș începe prin a constata absența unei antropologii ecleziale clare care să formeze oameni și mai puțin ziduri, ca să nu mai zic de educația tinerilor. De douăzeci de ani încoace, Biserica construiește edificii în detrimentul oamenilor. Cu o astfel de strategie, ortodoxia românească a devenit aproape autistă la evenimentele marcante ale societății românești și implicit la modernitate. Ca drept dovadă, la ora actuală, Biserica Ortodoxă din România nu are pregătită o reacție publică la starea de fapt a poporului român, cum, de asemenea, ne lipsește o condamnare oficială a comunismului pentru secolul XX și o condamnare a etnofiletismului pentru secolul XIX. Între timp, criticăm tot ce vine din Occidentul „ecumenist”, creând o stare de penibilitate. Nu ne plac protestanții, dar ne plac mașinile Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz, fabricate în regiunea Baden-Württemberg de către protestanți; nu ne plac catolicii, dar ne plac BMW-urile, fabricate de aceștia în München; nu ne plac neo-protestanții, dar ne plac Apple-urile, făcute în America. Exemplele pot continua la nesfârșit. Pentru Dumnezeu: împărțirea hărții religioase a Europei și chiar a lumii, în astfel de dihotomii (noi – buni, ei – răi) este complet absurdă, inutilă și proprie numai religiilor de mistere! Personal, îmi doresc ca Biserica Ortodoxă să fie deschisă marilor proiecte ale modernității, iar dacă nu poate participa la ele într-un sens propriu, măcar să le interogheze într-un sens inteligent.

  Un simplu exemplu de corupție, mai mult spirituală, este așa-numita „Mănăstirea Dornelor”, de pe Calea Transilvaniei, care își spune „mănăstire ortodoxă pe stil vechi”. E incredibil, cum o Biserică care a rupt comuniunea cu Biserica Ortodoxă din România, datorită faptului că au fost incapabili de a asuma decizia sinodală din 1924 privind îndreptarea calendarului, să vină și să se adreseze creștinilor ortodocși din Vatra Dornei în termenii Bisericii cu care au rupt comuniunea și să creeze astfel confuzie. O altă strategie de imagine pe care aceștia au adoptat-o este autointitularea ca „mănăstirea Dornelor”. De când și până când are Dorna propria ei mănăstire? În ce măsură se identifica Vatra Dornei cu o comunitate majoritar ortodoxă, cu o Biserică pseudo-ortodoxă, care abia strânge câțiva credincioși? E o dovadă ieftină și slabă de marketing religios în care demnitatea, sinceritatea și credința au devenit secundare, în favoarea scopurilor pur prozelitiste. Cu astfel de exemple, da!, arătăm că se îmbină perfect religia cu corupția.

  Revenind la starea Bisericii Ortodoxe locale în care fiecare își duce propria cruce, nici nu mai știu de când nu am văzut o măsură prin care vreun episcop din zona noastră să vizeze tineretul. Doar Cazinoul dornean, păduri și cămine pentru bătrâni. Am văzut certuri nesfârșite între arhiepiscopia noastră și Consiliul Județean pentru avere și păduri, dar niciodată pentru soarta tineretului care suferă și e tras în mod organizat pe linie moartă. Câte burse de studiu, sociale și de performanță oferă arhiepiscopia noastră? Ce se întâmplă cu studenții teologi eminenți din facultățile noastre? Încă o dată, cu o astfel de mentalitate am creat în capul oamenilor ideea că Biserica este un fel de paznic al neamului românesc și atât. Am creat o fractură între ierarhie și laici, între ceea ce spune Biserica și între ceea ce crede că spune. E o mare diferență între spunere și spusă. Realitatea este că am reușit să-i rupem pe oameni de semnificațiile profunde și reale ale Bisericii. Nimeni nu mai înțelege nimic din Sfânta Liturghie, din Tainele Bisericii, aproape totul a picat în formalism. Nu mai avem specialiști care să traducă pe limbajul credincioșilor expresiile fundamentale de credință. Din nefericire, de multe ori, nici preoții nu mai înțeleg de ce fac ceea ce fac, producând tot felul de inovații și aberații liturgice(ex. Sf. Maslu la 12 noaptea într-o Biserică parohială. Cine a mai pomenit așa ceva!?) Astfel, oamenii au ajuns să confunde propriile superstiții și apucături șamanice cu conceptul de religiozitate, iar în acest mod să nu ne așteptăm la o situație mai bună a României pe plan internațional. Nu cred că scopul creștinului este să fugă după minuni, ci să câștige o nouă viața în Hristos. Raportarea Bisericii la conceptul uman de religiozitate, ar trebui să se pună în alți termeni, nu legați de minuni imanente, ci de orizontul eshatologic, adică de momentul așteptării, venirii lui Dumnezeu pe pământ. Biserica, în calitatea ei de anticipare a Împărăției lui Dumnezeu, nu este din lumea aceasta, dar își desfășoară existența în mundaneitate, ca atare ea are rolul de a schimba vieți, de a-l transforma pe omul păcătos după modelul antropologic creștin al Omului nou. Modul creștinului de a fi în Biserică, ca în Împărăția lui Dumnezeu, se traduce la nivel personal printr-o stare de tensiune eshatologică. Suntem în Împărăția lui Dumnezeu, dar încă nu suntem în mod deplin, oscilăm între deja și nu încă. Cum ar spune Constantin Noica, a fi întru Împărăție, adică a fi în, înțeles ca a nu fi încă în, mai simplu spus, a păstra o permanentă tensiune între ceea ce suntem noi, ca parte materială, și ceea ce suntem noi dar ne depășește, ca parte spirituală. Cred că acesta trebuie să fie câmpul duhovnicesc de manifestarea al credinței omului într-un mod ziditor. De aici rezultă că ortodoxia în adevăratul sens al cuvântului nu are nimic în comun cu corupția. Doar că o astfel de misiune presupune investiții masive în oameni, în special în tineri(să nu uităm că cei mai fervenți propagatori ai Reformei în Transilvania au fost tinerii care studiau în Apus și care astfel au luat contact cu ideile lui Luther pe care le-au adus ulterior în țară) și dezvoltarea unui dialog în acord cu contextul imediat al societății noastre și implicit cu modernitatea.

  Totuși, din fericire, în anumite Biserici, chiar din orașul nostru, schimbările se văd într-un sens pozitiv, deci nu e totul pierdut. De asemenea, la nivelul unor mitropolii pleacă inițiative care să angreneze laicatul în slujirea Bisericii(rugăciuni cu voce tare, împărtășirea deasă cu Sfintele Taine etc.). Poate fi un început bun, dar mai este mult până departe. Altfel, riscăm să ne discredităm tot mai mult pe an ce trece, să fim în permanență un popor pe cât de religios și majoritar ortodox, pe atât de corupt și decăzut. Rezultatul este o Românie aruncată într-o lumină cu adevărat proastă, confuză, cu cetățeni în majoritate creștin ortodocși, majoritari corupți care se complac în minciună și duplicitarism. Dumnezeu să ne ferească de așa ceva! Închei cu gândul Sfântului Pavel: „Om nenorocit ce sunt! Cine mă va mântui de trupul morţii acesteia?” (Rm 7,24).

  Cezar UNGUREANU

  Masterand la Facultate de Teologie Ortodoxă, Universitatea Babeș-Bölyai,

  Cluj-Napoca

  Bursier al Institutului de Etică Socială, Facultatea de Teologie Catolică Universitatea Viena

  cezarungureanu1989@gmai.com

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-08 23:11:44 | Raporteaza
 • 259

  Sunt abordări menite să găsească vinovaţii potriviţi. Sunt atacuri la credinţa religioasă ortodoxă, prin tragerea acesteia la răspundere pentru stări care n-au nicio legătură cu ea.

  Şi mai terminaţi o dată cu falsa problemă cum că se construiesc prea multe biserici. Bisericile nu se construiesc conform unui plan conceput la vârful autorităţilor ortodoxe. Se construiesc datorită necesităţii locale.

  În satu ăsta al meu, de exemplu,bălăceştii şi-au construit, din proprie iniţiativă şi cu fonduri proprii, o altă biserică. Ei au venit în sat acum o sută cincizeci de ani şi vor cimitirul şi biserica lor. E dreptul lor, nu?!

  Se mai compară (şi în acest caz tot cu interes perfid) numărul de biserici cu numărul de şcoli ştiindu-se faptul că numărul de şcoli a scăzut. Da, numărul de şcoli a scăzut, dar tot din impuneri locale şi nu centrale (aşa cum s-a întâmplat cu desfiinţarea fără nicio justificare a spitalelor). La şcolile de la satele apropiate de oraşe, nu se mai duc copii. Părinţii îşi înscriu copiii la oraş. Toate clasele şcolilor de la oraşe au număr maxim admis de elevi. În schimb, sunt şcoli din sate mari care mai au, în total, douăzeci de elevi. N-ai cum să ţii cincisprezece cadre pentru doar atâţia elevi.

  În satul meu, când am făcut eu şcoala, eram patru sute de elevi pe şcoală. Acum abia se mai formează câte o clasă de doisprezece elevi.

 • 260

  beei prostovane, ce necesitati sint la oras sa se faca biserici, ca-s tot la doua strazi una? nu la tara se fac ci la oras. esti prost ca un popa. tu vrei sa ne speli pe creier, securist raspopit, cand spui ca biserica nu actioneaza conform unor planuri.

 • 261

  “atacuri la credinţa religioasă ortodoxă” :lol:

  mda, ai lipsit la lectia aia cand spuneam papagalilor ca biserica si credinta nu-s totuna. ;)

  ps: asta dinainte nu-s eu. Spre deosebire de tine, nu-mi trebuie nickuri diverse sa ti-o trag peste freza cand esti prost.

 • 262

  Problema nu-i cate biserici se fac ci din ce bani se fac. Daca frecventarea bisericilor ortodoxe ar fi la fel ca a celor protestante si neoprotestante, in sate de exemplu ar trebui cam trei biserici in loc de una. Si foarte bine, sa se faca dar nu din bani publici ci din banii enoriasilor asa ca la celelalte religii ne subventionate de stat.

  Pe de alta parte e greu sa vezi cum Rusia, Bulgaria, Romania si Grecia sunt printre cele mai corupte natiuni din Europa si sa nu te duci cu gandul la faptul ca au aceeasi religie. In toate tarile in care religia aia de 2000 de ani a fost reformata, efectul s-a cunoscut in primul rand in nivelul de trai si civilizatie.

  Ce sa mai zic, ca am vazut un clasament pe care nu-l gasesc acum si care arata ca tarile in care oamenii se declara mai nerelegiosi au un nivel de trai mai crescut si implicit o protectie sociala mai buna. Cand il gasesc il pun.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-09 10:57:38 | Raporteaza
 • 263

  uite cum si-o trag la oase prea-cuviosii intre ei: realitatea.net/../ :lol:

  Cica “Nora acestuia a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale de la echipajul unei ambulanţe sosite la faţa locului.”

  Nora, iepurasule, sper ca esti bine, draga… :roll:

 • 264

  Băi, “cosmine”, sau Florine, să mă pun cu ea pe tine, să ţi-o trag cum se cuvine. Nici aşa de nu-ţi convine, tot într-o muie v-oi ţine, şi pe mă-ta şi pe tine.

 • 265

  Hai incoace cu motanu, ca ti-l prind in buci de-otel, si cand vine ejaculeanu, eu o sa ma kac pe el.

  Bai, analfabetule, “v-oi tine”?

 • 266

  268

  “vă voi ţine”, analfabetule! :D

 • 267

  asta a vrut să spună, dacă n-ai înţeles

 • 268

  am inteles, cretino, da e gresit cum a scris. ce plm esti tu, traducatoare?

 • 269

  nu, cretinel, da’ sper să ajung şi asta cândva

 • 270

  niciun “sau”, esti prost de mori. :lol:

  subestimeaza-ma insa si continua. sa vezi tu joc de glezne cand m-oi plictisi eu.

 • 271

  ’Ăi, Cosmini, ’ăi, şie tot zâşi acoli, ’âi?!

  Ia di vez şie ti-nvaţî fata şeia, ’ăi, că ti-nvaţî ghini, nătânguli, cari ieşti!

 • 272

  Fraiere, trebuia să zic “şi”, dar nu-mi ieşeau versurile.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!